Χάος και Αλλοφροσύνη στο αεροδρόμιο της Καμπούλ.

0
353

Ο χειρότερος εφιάλτης για την ανθρωπότητα τείνει να γίνει πραγματικότητα…

Πλήθη Αφγανών πολιτών συρρέουν μαζικά στο διεθνές αεροδρόμιο της Καμπούλ σήμερα το πρωί. Κατακλύζοντάς ακόμα και τον αεροδιάδρομο, αφού έχει χαθεί πληρώσω έλεγχος. Παρά τις ανακοινώσεις του Αμερικανού Υπουργού Εξωτερικών Μπλίνκεν, ότι ο Αμερικανικός στρατός θα διασφαλίσει το αεροδρόμιο. Δηλώσεις που έγιναν μάλιστα μόλις χθες.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η κύρια αποστολή των αμερικανικών στρατευμάτων είναι στην πραγματικότητα να διασφαλίσουν το στρατιωτικό τμήμα του αεροδρομίου, επομένως δεν καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για τον έλεγχο της ροής των πολιτών.

Δείτε το βίντεο με τους αμερικανούς στρατιώτες εντός του αεροδρομίου:

Ο κίνδυνος είναι τεράστιος διότι οι πολίτες προσπαθούν με κάθε τρόπο να φτάσουν σε ένα επιβατικό αεροπλάνο προκειμένου να γλιτώσουν από τους Ταλιμπάν.

Αυτό έχει προκαλέσει ανατροπή στο πρόγραμμα πτήσεων αφού όπως είναι κατανοητό το πολιτικό προσωπικό των αερογραμμών δεν έχει καμία δυνατότητα να χαλιναγωγήσει το πλήθος. Και τα αεροπλάνα είναι αδύνατον να απογειωθούν υπερφορτωμένα.

Τα οδοφράγματα των Ταλιμπάν έσπειραν τον πανικό

Αργά χθες το βράδυ οι Ταλιμπάν παρά τις διαβεβαιώσεις τους, έστησαν οδοφράγματα και σημεία ελέγχου στους δρόμους που οδηγούν στο αεροδρόμιο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα όσοι επέστρεφαν απογοητευμένοι αφού δεν κατάφεραν να επιβιβαστούν σε κάποιο πολιτικό αεροσκάφος, να πέφτουν στα χέρια των Ταλιμπάν.

Δηλαδή ο έλεγχος ήταν αμφίδρομος και αυτό λειτούργησε ανασταλτικά για όσους ήθελαν να επιστρέψουν στα σπίτια τους, αφού αναγκάστηκαν να μείνουν στο αεροδρόμιο για να γλιτώσουν.

Οι φήμες για εκτελέσεις πολιτών που ξεκίνησαν μέσα στην Καμπούλ ενέτειναν τον πανικό και πλέον όσοι είχαν συνεργαστεί με τις δυτικές δυνάμεις, αλλά και όσοι απλώς έστειλαν τα κορίτσια τους στο σχολείο, πλέον νιώθουν ότι κινδυνεύει η ζωή τους εάν πέσουν στα χέρια των βάρβαρων ισλαμιστών.

Στην αναμπουμπούλα ο Tούρκος χαίρεται

Είναι βέβαιο ότι η Τουρκία θα χρησιμοποιήσει αυτές τις εικόνες ως δικαιολογία για να πιέσει της ΗΠΑ ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία ανάληψης της «ασφαλείας» του αεροδρομίου από τον τουρκικό στρατό.

Ένα σενάριο το οποίο η Τουρκία επιθυμεί διακαώς και το καλλιεργεί μεθοδικά, έχοντας μάλιστα και την στήριξη του Κατάρ, για έναν και μοναδικό σκοπό. Για να γίνει το μονοπώλιο της ηρωίνης παγκοσμίως.

Αφού πλέον η πρώτη ύλη παρασκευής του λευκού θανάτου δεν θα χρειάζεται να περνάει μέσα από τα βουνά και τις ερήμους, αλλά θα φεύγει αεροπορικώς υπό την επιμελητεία των Tουρκικών ενόπλων δυνάμεων.

Η απροθυμία του αμερικανικού στρατού να εξασφαλίσει την ασφαλή διέλευση των πολιτών στο πολίτικο κομμάτι του αεροδρομίου, ρίχνει νερό στο μύλο της τουρκικής προπαγάνδας.

Εάν η Τουρκία επιτύχει, οι συνέπειες όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά για ολόκληρη την Δύση, θα είναι ολέθριες. Ειδικά μία ενδεχόμενη συμμαχία της Τουρκίας με τους Ταλιμπάν, είναι εφιάλτης για ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Υ.Γ. Πανικός, πυροβολισμοί και τουλάχιστον πέντε νεκροί στο αεροδρόμιο της Καμπούλ.

Τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους από τις χαώδεις συνθήκες που επικρατούν στο αεροδρόμιο, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ενώ το πρακτορείο Reuters ανεβάζει τον αριθμό των θυμάτων σε πέντε.

Η Wall Street Journal, επικαλούμενη μαρτυρίες μετέδωσε ότι νεκροί κείτονται στο έδαφος έπειτα από πυροβολισμούς, χωρίς όμως να διευκρινίζει από που προήλθαν τα πυρά.

«Το πλήθος ήταν εκτός ελέγχου»...δήλωσε ο αμερικανός αξιωματούχος στο Reuters, προσθέτοντας πως οι αμερικανοί πεζοναύτες στους οποίους έχει ανατεθεί η φρούρηση του αεροδρομίου «πυροβόλησαν στον αέρα μόνο για να αποτρέψουν το χάος», καθώς ορισμένοι από τους Αφγανούς πολίτες προσπάθησαν να μπουν σε αμερικανικά στρατιωτικά αεροσκάφη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here