ΧΑΜΟΣ με τον Ερντογάν που δεν μπορεί να κρατήσει ανοιχτά τα μάτια του-Οργιάζουν τα σενάρια για την υγεία του.

0
468

Ένα βίντεο από ομιλία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που τον δείχνει να κλείνει παρατεταμένα τα μάτια και να δυσκολεύεται να μιλήσει, κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνική δικτύωσης.

Τα Τουρκικά ΜΜΕ έσπευσαν να πουν ότι ο Τούρκος πρόεδρος φάνηκε να μην μπορεί να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά από την κούραση.

Ωστόσο υπάρχουν και άλλες απόψεις που ακούγονται κατά καιρούς να λένε ότι ο Ερντογάν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Κριτική στο επειδή δεν…μόνταρε το βίντεο

Αρθρογράφος πάντως της φίλο-κυβερνητικής ιστοσελίδας «ΧαμπέρΤουρκ» επέκρινε το πρακτορείο ειδήσεων «Anadolu», που δεν μόνταρε το βίντεο και άφησε να κυκλοφορήσει μία τέτοια εικόνα για τον Τούρκο Πρόεδρο.

«Η μετάδοση αυτών των εικόνων είναι πραγματικά ρεζίλι. Θα καταλάβαινα αν ήταν ζωντανή μετάδοση. Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Αλλά γυρίστηκε και μετά μονταρίστηκε. Το να δείχνεται μία τέτοια κατάσταση σε ένα βίντεο είναι πολύ, πολύ κακό. Αυτό δείχνει σαφώς ότι κάποιος πολύ κοντά στον πρόεδρο προσπαθεί να τον φέρει σε δύσκολη κατάσταση, προσπαθώντας να τον κάνει να φαίνεται αδύναμος. “Αυτό είναι απαράδεκτο. Νομίζω ότι είναι ζήτημα εθνικής ασφάλειας»…σημείωσε ο Φατίχ Αλταϊλί.

Δείτε το βίντεο:

Nordic Monitor: Πάσχει από επιληψία

Να σημειωθεί πως πριν από ένα χρόνο, το Nordic Monitor ανέφερε ότι ο Πρόεδρος της Τουρκίας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την απομάκρυνση ενός καρκινικού όγκου και πάσχει από επιληψία, μεταξύ άλλων πιθανών επιπλοκών στην υγεία του, οι οποίες μπορεί να εξηγήσουν μερικές φορές την ακανόνιστη συμπεριφορά του.

Σύμφωνα με το Nordic Monitor, ο Ερντογαν πάσχει και από κρίσεις επιληψίας και περιγράφει ένα επεισόδιο που σημειώθηκε τον Οκτώβριο του 2006. Ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο με προορισμό το τουρκικό κοινοβούλιο, υπέστη ένα τέτοιο επιληπτικό επεισόδιο.

Ο Τούρκος πρόεδρος οδηγήθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Άγκυρας, αφού προηγουμένως η φρουρά του έσπασε το παράθυρο του κλειδωμένου αυτοκινήτου του.

Πρόσφατα, αναστάτωση για ακόμη μια φορά προκάλεσε στην Τουρκία η εικόνα του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος τον περασμένο Φεβρουάριο εμφανίστηκε να κατεβαίνει τα σκαλιά υποβασταζόμενος, μετά το τέλος συνεδρίασης στην Κωνσταντινούπολη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here