“Χαριτωμένες” εκπλήξεις στην έκθεση φωτογραφίας της Τζ. Σιδηροπούλου!!

0
631

Το Σάββατο 04/11/16, ξεκίνησε η τόσο αξιόλογη έκθεση φωτογραφίας της κ. Τζίνας Σιδηροπούλου.

Όσοι βρεθήκαμε εκεί, είχαμε τη χαρά να θαυμάσουμε τις μοναδικές φωτογραφίες καθαρά επαγγελματικού επιπέδου, αφού προηγουμένως προλόγισαν επί του θέματος ο υπογράφων το παρόν και ο Πάνος Ραυτόπουλος…..μετά από μια θαυμάσια συνέντευξη που πήρε η κ. Ρένα Πολίτη από την τόσο καταξιωμένη φωτογράφο.

Το αρχιτεκτονικό και όχι μόνο πλούτο….ενός αρχοντικού της Κηφισιάς! 

Η περίτεχνη και συνάμα απέριττη παρουσίαση της έκθεσης, μαζί με την ήρεμη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι εκλεκτοί επισκέπτες που κατέκλισαν την αίθουσα, είχαν σαν αποτέλεσμα το φωτογραφικό έργο της δημιουργού να παρουσιασθεί με κάθε λεπτομέρεια όπως άλλωστε άξιζε το επίπεδο της όλης παρουσιάσεως.

Ήταν συνεπώς αναμενόμενο, την επομένη 05/11/2016, Σάββατο πρωί, να θελήσουν να επισκεφθούν την έκθεση πολλοί που δεν είχαν την δυνατότητα να το κάνουν την προηγουμένη. Το έκαναν και έμειναν…άναυδοι!!!

Τι νταούλια, τι κλαρίνα, τι χορευτές, τι χαμός ήταν αυτός!! Και στη μέση……ο Μανώλης δηλαδή η κ. Σιδηροπούλου που προσπαθούσε να «επιβιώσει» μαζί με τα έργα της ζητώντας συγγνώμες από τους επισκέπτες της, που αρκετοί είχαν έλθει και από μακριά να θαυμάσουν την έκθεση και να ξεναγηθούν στις ομορφιές της και στην ιστορίες εκτιθέμενων φωτογραφιών!!

Όπως αντιλαμβάνεσθε, η όλη σκηνή θύμιζε είτε κωμωδία του Αριστοφάνη, η τραγωδία του Αισχύλου! Κρίμα. Γιατί τόσος κόπος για μια έκθεση που θα διαρκούσε όλες κι' όλες δυόμιση μέρες, που ετοιμαζόταν επί σαράντα μέρες και που κατέληξε εκείνο το πρωί να δίνει αγώνα επιβίωσης, καλλίτερα να μην είχε ξεκινήσει ποτέ.

Είναι βέβαια ξεκάθαρο πως γι' αυτό το «αλαλούμ» δεν φταίει ούτε η καημένη η κ. Σιδηροπούλου αλλά ούτε η καψερή η κ. Σκέρλου, η εξαίρετη Καθηγήτρια του χορευτικού του Δήμου μας για το ότι τα δύο αυτά δρώμενα συνέπεσαν την ίδια μέρα, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο και αναγκάσθηκαν να «συναγωνίζονται» χωρίς να το θέλουν μέχρι αναγκαστικής πτώσεως!!

Όμως κάτι….η μάλλον κάποιοι, φταίνε και – επιτρέψτε μου – φταίνε ασυγχώρητα.

Καλό θα ήταν – έτσι για να σοβαρευόμαστε και λίγο – να βρεθεί ο υπαίτιος και να ελεγχθεί, γιατί τέτοια λάθη υπερβαίνουν την απλή αμέλεια και αρχίζουν να αγγίζουν…..τα όρια του μη παραδεκτού.

Εκτός εάν έτσι συνηθίζεται τελευταίως να «συντονίζονται» οι εκδηλώσεις οπότε επιτρέψτε μου να υποβάλλω τα συλλυπητήρια μου….αφού ζητήσω συγγνώμη!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here