ΧΕΙΜΑΡΟΣ FAKEnews από τον Γιάννη Βρούτση – Τώρα «βρήκε» συντάξεις των €24.000,00! – Τι απάντησε ο Γιώργος Κατρούγκαλος

0
464

Πραγματικά δεν τον προλαβαίνουμε τον άνθρωπο. Απορούμε πως οι fact checker πως δεν βλέπουν τέτοια εξόφθαλμα FAKEnews.

Πρώτα μας είπε ότι θα καταργήσει το ΑΜΚΑ για τους Έλληνες όπως πχ ο Αντετοκούνμπο, μετά ότι βρήκε 400.000 εκκρεμείς συντάξεις, που τελικά είχε βάλει μέσα και τις αιτήσεις για αλλαγή τηλεφώνου, μετά Ξανατύπωσε στον εκτυπωτή εγκύκλιο που είχε υπογραφεί από τον Πετρόπουλο και την ξανά-υπέγραψε για να πουλήσει ότι ήταν δικό του έργο!

Τώρα ανακάλυψε λέει ότι είχαν εγκριθεί συντάξεις των €24.000,00 που δήθεν με εντολή του τις πάγωσε, χωρίς να μας πει ποίοι ήταν αυτοί και πόσοι ήταν.

Ο κ. Γιάννης Βρούτσης λέει ψέμματα;

Επειδή στο «netakias.com» μιλάμε με επιχειρήματα, το πιο πιθανό (δεν έχει τεκμηριώσει αυτά που λέει) είναι να εννοεί το όριο των συντάξεων που υπήρχε στα €3.000 και το οποίο προφανώς θα ανανέωνε αν ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και το οποίο, επίσης προφανώς δεν πρόλαβε να ανανεωθεί λόγω πρόωρων εκλογών και το οποίο επίσης προφανώς (τρις) θα ανανεώσει ορθώς η νέα κυβέρνηση.

Απέχει βέβαια από το «Ο νόμος Κατρούγκαλου έδινε συντάξεις €24.000».

Α-πα-πα-πα! Πιπέρι!

Απάντηση Γιώργου Κατρούγκαλου στις «συντάξεις» των 24.000 του Γιάννη Βρούτση

Υ.Γ. Όλα νόμιμα στις συντάξεις απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ σε δηλώσεις Βρούτση για περιπτώσεις που φτάνουν 24.000.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ της Kifisia Press: Να παρέμβει τώρα ο εισαγγελέας για τους ισχυρισμούς περί συντάξεων των 24.000 €.

Ο αρμόδιος υπουργός ισχυρίστηκε ότι υπήρχαν συντάξεις έως και 24 χιλιάδες ευρώ το μήνα, οι οποίες ήταν έτοιμες να δοθούν. Αυτό όμως παραβιάζει κατάφορα τον σχετικό νόμο ο οποίος είναι ξεκάθαρος και βάζει πλαφόν στην σύνταξη τα 3000 €.

Εάν λοιπόν ο υπουργός λέει αλήθεια, εδώ μιλάμε για γιγαντιαίο σκάνδαλο εις βάρος των ασφαλιστικών ταμείων. Μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν γνωρίζουμε εάν ο κύριος Βρούτσης έχει προσκομίσει τα σχετικά στοιχεία στον εισαγγελέα.

Πάντως στην δημοσιότητα, δεν έχουν δοθεί. Αναμένουμε λοιπόν από τον εισαγγελέα να παρέμβει άμεσα και να απαιτήσει τα στοιχεία που όφειλε να έχει παραδώσει ο υπουργός.

Εάν μάλιστα υπάρχει κάποιο παραθυράκι στο νόμο, που εμείς δεν μπορέσαμε να εντοπίσουμε, υποχρεούνται οι αρμόδιοι να το δημοσιοποιήσουν άμεσα και να το αλλάξουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here