Χρυσοχοΐδη Παραιτήσου-Για άλλη μια φορά χαμός στο twitter με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

0
662

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε στο twitter η σημερινή επίθεση στη δεύτερη συγκέντρωση του ΚΚΕ για την επέτειο του Πολυτεχνείου από τα ΜΑΤ, με τους χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης να χρησιμοποίησαν για πολλοστή φορά μέσα σε λίγες μέρες, το hashtag «Χρυσοχοίδη παραιτήσου».

Η αστυνομία, χρησιμοποίησε χημικά αλλά και αύρες, με τον κόσμο να απωθείται από τα Προπύλαια προς την Ομόνοια. Εκεί σημειώθηκε και νέα επίθεση με χημικά και αύρες.

Η ακραία στάση της αστυνομίας προφανώς ήρθε ως αντίποινα στο πρωινό φιάσκο με την κατάρρευση της απαγόρευσης συναθροίσεων άνω των τριών ατόμων, που προκάλεσε και τον εκνευρισμό της Κυβέρνησης, αλλά και του Μιντιακού Φιλοκυβερνητικού Μηχανισμού για τους χειρισμούς του  Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν άφησαν ασχολίαστα τα όσα συνέβησαν…

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……….

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Ο «σερίφης» την πάτησε.

Ακόμη δεν έχει τίποτα τελειώσει αλλά είναι ήδη σαφές ότι η Κυβερνητική απαγόρευση των συναθροίσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου οδήγησε σε μεγάλη πολιτική ήττα τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που πήρε πάνω του το δόγμα «να τελειώσουμε με τα ιδεολογικά άβατα».

Και επειδή η ήττα είναι συνήθως ορφανή, αναζητείται αποδιοπομπαίος τράγος και ο πρώτος υποψήφιος είναι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης ο οποίος, κατά συγκλίνουσες εκτιμήσεις, τα έκανε όλα λάθος.

Η ΝΔ «βράζει» για το φιάσκο. Υπάρχει αμηχανία αλλά και οργή. Όταν το πρωί έγινε γνωστό ότι το ΚΚΕ έφτασε στην Αμερικανική Πρεσβεία ανενόχλητο, το φιλοκυβερνητικό σύστημα ξέσπασε.

Αρκεί να άκουγε κανείς ΣΚΑΪ για να καταλάβει την ένταση της πίεσης προς την Κυβέρνηση να δείξει πυγμή απέναντι στον Περισσό.

Επειδή σηκωνόταν κύμα κατακραυγής για την ήπια στάση, αποφασίστηκε να γίνει η επίδειξη πυγμής στη δεύτερη συγκέντρωση του ΚΚΕ στο κέντρο της Αθήνας. Και τότε χάθηκε εντελώς ο έλεγχος.

Χημικά, κρότου λάμψης, αύρες νερού, προσαγωγές, προπηλακισμοί και το σκισμένο πουκάμισο του Θ. Παφίλη, δημιούργησαν μια πρωτοφανή εικόνα καταστολής με την αστυνομία να επιτίθεται σε κοινοβουλευτικό κόμμα.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here