Χυδαία Ανάρτηση Μπογδάνου για Πολυτεχνείο: Κατηγορεί γιατρούς ότι «σπέρνουν τον θάνατο».

0
371

«Όποιος σπέρνει τον θάνατο, στη Δικαιοσύνη» έγραψε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος για τους γιατρούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης απέναντι στην πανδημία, και ιδιαίτερα στη Θεσσαλονίκη.

Η διάθεση συμμετοχής πολιτών, φορέων και κομμάτων στους εορτασμούς για την εξέγερση του Πολυτεχνείου φαίνεται να έχει προκαλέσει αλλεργικό σοκ στον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες επιδίδεται εμμονικά στην στοχοποίηση όσων επιθυμούν να διαδηλώσουν ή να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις την 17η Νοέμβρη.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, έσπευσε να «χειροκροτήσει» την πρωτοφανή παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης που παρήγγειλε τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για κάλεσμα γιατρών στις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο.

Μάλιστα, δεν δίστασε να πει ότι οι γιατροί, σπέρνουν τον θάνατο. Οι ίδιοι για τους οποίους αυτός και η Κυβέρνησή του καλούσαν τον κόσμο να χειροκροτήσει από τα μπαλκόνια του στο προηγούμενο lockdown!

«Δεν χρειάστηκαν τελικά αναφορά αξιόποινων πράξεων στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, ή επιστολή στον Εισαγγελέα Α.Π.. Αυτεπάγγελτα. Όποιος σπέρνει τον θάνατο, στη Δικαιοσύνη»…έγραψε στο Twitter.

Υ.Γ. Ήταν κι οι δεξιοί στο Πολυτεχνείο, όπως ο Μπογδάνος δίπλα στα ΜΑΤ.

Πού βρέθηκε χθες ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος;

Μήπως σε ένα από τα δεκάδες νοσοκομεία μας που δοκιμάζονται καθώς τα έχει αφήσει  ανοχύρωτα η Κυβέρνηση; Πήγε μήπως να συμπαρασταθεί σε γιατρούς και νοσοκομειακό προσωπικό που εκπέμπουν SOS ζητώντας προσλήψεις και ΜΕΘ;

Βρέθηκε μήπως με τους επαγγελματίες της εστίασης που είναι σε απόγνωση ή μήπως έκανε συνάντηση με καλλιτέχνες οι πολλοί από τους οποίους δέχονται συσσίτιο εξαιτίας της μη αποδοχής από την πλευρά της Κυβέρνησης των αιτημάτων τους για στήριξη;

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here