ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ότι μετέφερε όπλα στην Ουκρανία το Antonov-Μόνο στην Ελλάδα υποδύονται τις «μωρές παρθένες».

0
262

Το ΥΠΕΞ έκανε δήθεν διάβημα διαμαρτυρίας στην Σερβία…

Το Ελληνικό ΥΠΕΞ προσποιείται ότι δεν γνώριζε τι μετέφερε το Ουκρανικό Antonov που συνετρίβη το Σάββατο το βράδυ έξω από την Καβάλα και έδωσε εντολή στον πρέσβη της Ελλάδας στο Βελιγράδι να πραγματοποιήσει διάβημα με το οποίο αναφέρει ότι «υπήρχε ανάγκη πρότερης ενημέρωσης της Ελληνικής πλευράς από την σερβική για την φύση του φορτίου του αεροσκάφους».

Δηλαδή όλοι ήξεραν εκτός από το Ελληνικό ΥΠΕΞ…

Από την πρώτη στιγμή δημοσίευσε το «pronews.gr» ότι το μεταφορικό ουκρανικό αεροσκάφος An-12 που κατέπεσε 40 χλμ. δυτικά της Καβάλας, μετέφερε όπλα στην Ουκρανία και όχι στην Ιορδανία ή το…Μπαγκλαντές, όπως υποστηρίζει ο Σέρβος υπουργός Άμυνας.

Οι ίδιοι οι Ουκρανοί σε δημοσίευμά τους χθες αναφέρουν ότι τόσο «η εταιρεία συνεργάζεται, και το αεροσκάφος εκτελεί συχνά πτήσεις για το…ΝΑΤΟ».

Ενώ αποκαλύπτεται επίσης ότι το συγκεκριμένο αεροσκάφος της Ουκρανικής εταιρείας φόρτωνε συνέχεια όπλα από Σερβία και Βουλγαρία και τα πήγαινε στην Πολωνία από όπου φυσικά προωθούνται στην Ουκρανία!

Οι Ουκρανοί (Ευρωπαϊκή Αλήθεια) αναφέρουν συγκεκριμένα ότι:

«Το αεροπλάνο ανήκε στην εταιρεία Meridian, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες στην ιστοσελίδα της, εκτελεί πτήσεις τσάρτερ σε όλο τον κόσμο και επίσης εκπληρώνει συμβάσεις με κυβερνητικούς και μη κυβερνητικούς οργανισμούς για τη μεταφορά ανθρωπιστικού φορτίου.

Επιπλέον, συνεργάζεται στενά με τον ΟΗΕ και το ΝΑΤΟ για την παράδοση επείγοντος φορτίου, ιδίως στρατιωτικού φορτίου και φορτίου διπλής χρήσης».

Δεν λένε ούτε για Μπαγκλαντές, ούτε για Ιορδανία και σίγουρα δεν ήταν «ανθρωπιστική αποστολή του ΟΗΕ»! Συνεργάζονται όμως με το…ΝΑΤΟ!

Άλλωστε πώς είναι δυνατόν, επαναλαμβάνουμε, ένα Ουκρανικό μεταφορικό αεροσκάφος να μεταφέρει όπλα στο…Μπαγκλαντές ή στην Ιορδανία εν καιρώ πολέμου;

Κι ενώ οι Σέρβοι υποστηρίζουν ότι μετέφερε «εκπαιδευτικά πυρομαχικά όλμων», τα γεγονότα τους διαψεύδουν, γιατί τα εκπαιδευτικά πυρομαχικά δεν περιέχουν τέτοιας ποσότητας εκρηκτική ύλη για να προκληθεί τέτοια έκρηξη όπως αυτή που συνέβη στο Παλαιοχώρι…

Η αλήθεια είναι ότι το αεροσκάφος ήταν ένα «workhorse», όπως χαρακτηρίζουν τα αεροσκάφη cargo οι Αμερικανοί, ένα cargo αεροσκάφος που πήγαινε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης (ακολούθησε ακριβώς τον αεροδιάδρομο που προβλέπεται για την προσγείωση στην Χρυσούπολη από Σερβία) για να φορτώσει επιπλέον όπλα από την Ελλάδα (ίσως όχι Ελληνικά, αλλά Αμερικανικά) για την Ουκρανία.

Άλλωστε το αεροσκάφος μεταφέρει 20 τόνους φορτίου και οι Σέρβοι παραδέχονται ότι μετέφερε μόνο 11,5 τόνους. Τέτοια αεροσκάφη, δεν πετούν σε τέτοιες αποστολές μισογεμάτα. Άρα ερχόταν στην Χρυσούπολη για να…φορτώσει!

Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή είναι η μόνη του απασχόληση τους τελευταίους μήνες όπως φαίνεται και από τα σχέδια πτήσεων: Μεταφορά όπλων από Σερβία και Βουλγαρία σε Πολωνία/Ουκρανία!

Συνεπώς το σημερινό διάβημα διαμαρτυρίας έχει απλώς ως στόχο το «ξεκάρφωμα». Να αποτινάξεις από πάνω της η Ελληνική κυβέρνηση την ευθύνη ότι θα φορτώνονταν και ελληνικά όπλα και πυρομαχικά στην Χρυσούπολη με προορισμό την Ουκρανία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here