Όλο το Ελληνικό στα χέρια του Λάτση χωρίς ούτε ένα ευρώ! Οι τελευταίες Σκανδαλώδεις Νομοθετικές Ρυθμίσεις.

0
414

Για μία επιλογή που έρχεται να υπηρετήσει το εύκολο και γρήγορο κέρδος Μεγάλων Επιχειρηματικών Συμφερόντων στην περίπτωση της «επένδυσης» του Ελληνικού κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Ευρεία Επιτροπή Υπεράσπισης του Ελληνικού.

Στην ανακοίνωση της, η Επιτροπή αναλύει τις Προκλητικές Διευκολύνσεις και τα δικαιώματα που δίνει στον επενδυτή ο πρόσφατα ψηφισθείς – από τη ΝΔ, το ΚΙΝΑΛ και τον ΣΥΡΙΖΑ – νόμος 4787/21, σημειώνοντας παράλληλα ότι «η μεταβίβαση δεν έχει γίνει ακόμη και ο Επενδυτής δεν έχει καταβάλει ούτε ένα ευρώ από το εξευτελιστικό τίμημα απόκτησης της έκτασης».

Είναι αξιοσημείωτο ότι, ενώ η μεταβίβαση δεν έχει γίνει ακόμη και ενώ ο Επενδυτής δεν έχει καταβάλει ούτε ένα ευρώ από το εξευτελιστικό τίμημα απόκτησης της έκτασης, ο νόμος του δίνει το δικαίωμα να κάνει έργα/παρεμβάσεις μέσα σε αυτήν, μεταξύ των οποίων και τη συνολική ή επιμέρους περίφραξη της.

Ειδικότερα με τον νόμο αυτόν ρυθμίζονται μια σειρά ζητήματα όπως:

Η διανομή της ιδιοκτησίας του ακινήτου (70%-30%) και το δικαίωμα της επιφανείας για 99 χρόνια επί αυτού, με τρόπο που ευνοεί τον Επενδυτή σε βάρος του Δημόσιου συμφέροντος.

Η Επιτροπή κάνει λόγο για ξεπούλημα μιας Δημόσιας περιουσίας Ανεκτίμητης Αξίας και για μοντέλο ανάπτυξης που:

«Θα έχει πρόσκαιρα αποτελέσματα, είναι ευάλωτο στα γυρίσματα της οικονομικής συγκυρίας και θα ανατροφοδοτήσει τους όρους αναπαραγωγής νέων κρίσεων».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Επιτροπής:

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here