Όργιο Αδιαφάνειας και Σπατάλης στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

0
570

Η κ. Νάκου, ήταν υποψήφια στις τελευταίες εθνικές εκλογές στην Α’ Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ, είναι από τα πλέον γνωστά «μητσοτακικά» στελέχη της Θεσσαλονίκης, με μακρά κομματική θητεία, αλλά και με σημαντική εμπειρία στα κοινωνικά ζητήματα.

21 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τη Θεανώ Φωτίου, Αναπλ. Τομεάρχη για την Κοινωνική Αλληλεγγύης, κατέθεσαν ερώτηση στον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για την απίστευτη κατασπατάληση χρήματος, με αδιαφανείς διαδικασίες και με το πρόσχημα της πανδημίας, από την Πρόεδρο κ. Βασιλική Νάκου και το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονία…

Το νομικό πρόσωπο διαχειρίζεται τα δημόσια ιδρύματα της Περιφέρειας όπου φιλοξενούνται 50 παιδιά και 700 ηλικιωμένοι, ανάπηροι και χρονίως πάσχοντες.

Από την πρώτη στιγμή εγκατάστασης της νέας Διοίκησης από τη ΝΔ διαπιστώνεται πληθώρα παραβάσεων της νομοθεσίας δημοσίων συμβάσεων με απευθείας αναθέσεις με άλλοθι τον Covid-19 και  κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος, με ευθύνη του ΔΣ, και προσωπικά της Προέδρου του, η οποία, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, ανήκει στο στενό πρωθυπουργικό περιβάλλον, αναφέρει σχετική κοινοβουλευτική ερώτηση.

Με άλλοθι τον κορωνοϊό και διατάξεις ΠΝΠ για προσωπικό καθαριότητας, απολύμανσης και φύλαξης, ανέθεσαν απευθείας σε εταιρεία την παροχή προσωπικού για την κατασκήνωση της Λεπτοκαρυάς, με τίμημα 196.788, όταν το 2019, υπό τη διοίκηση που είχε ορίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, η κατασκήνωση είχε λειτουργήσει με προσωπικό του Κέντρου και επιπλέον προσωπικό Ορισμένου Χρόνου.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here