Όσο πιο γνωστός ο Δημοσιογράφος, τόσο πιο πολύ βλάπτει τη Δημοσιογραφία: Το φάλτσο Καμπουράκη…του Γ. Λακόπουλου.

0
620

Ο Δημήτρης Καμπουράκης είναι επιτυχημένος δημοσιογράφος, καταρτισμένος και συμπαθής άνθρωπος με χιούμορ και ανοιχτόκαρδος.

Κάποτε ήταν γνωστός και για τις δημοκρατικές πεποιθήσεις του, με την έννοια της αυτό-τοποθέτησης στο χώρο απέναντι στη ΝΔ και τη Δεξιά. Τώρα μάλλον έχει αλλάξει. Αλλά περί ορέξεως και πολιτικών προτιμήσεων κολοκυθόπιτα.

Τελευταία υπήρξε εμπλοκή του με τον περίφημο Νταβέλη που βρίσκεται στην επικαιρότητα ως ευνοημένος – από την οικογένεια Μητσοτάκη κατασκευαστής μασκών.

Ο Καμπουράκης δέχθηκε επικρίσεις για τις σχέσεις του μαζί του. Και έδωσε την εξής απάντηση:

«Πότε θα σταματήσει ρε μάγκες, αυτή η ασυναρτησία για την «μπίζνα Καμπουράκη-Νταβέλη στο εργοστάσιο με τις μάσκες»; Επειδή έκανα τον Δεκέμβρη ένα τηλεοπτικό σποτάκι είκοσι δευτερολέπτων για την κάρτα υγείας του κέντρου αποκατάστασης (που το είδε ένα εκατομμύριο κόσμος στην Θεσσαλία), έγινα αυτομάτως διαπλεκόμενος συνέταιρος με τον Νταβέλη και μ’ έβαλε στα μουλωχτά στην επένδυση μαζί με τον Στερεά;

Ναι το ομολογώ, έβαλα τρία εκατομμύρια απ’ το τα περίσσευμα μου και θα τα κάνω τριάντα μέσα σε δυο μήνες, ελέω Τσιόδρα που έχουμε για πωλητή και διαφημιστή. Ελάτε και σεις βρε να σας χώσω τσάμπα στην επένδυση, δεν θα πληρώσετε τίποτα. Έχει εκατομμύρια για όλους, ο Μητσοτάκης να ν’ καλά».

Ωραία η πλακίτσα. Αλλά δεν μπορεί να σκεπάσει την ουσία. Ηχεί σαν φάλτσο στη συζήτηση για τη δημοσιογραφία και τα όριά της.

Ο Καμπουράκης, παραμένει επιτυχημένος και συμπαθής. Και αυτό είναι το πρόβλημα. Γιατί η απάντησή του είναι άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε. Και από αυτή την άποψη βλάπτει τη Δημοσιογραφία περισσότερο.

Κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο ένα φιλμάκι που δείχνει τον Δημήτρη στη Λάρισα στις εγκαταστάσεις Νταβέλη. Δεν είναι  ένα «σποτάκι 20 δευτερολέπτων». Από όσα λέει προκύπτει ότι δεν πρόκειται για ρεπορτάζ.

Είναι δηλώσεις σε τοπικά κανάλια. Στις οποίες αναφέρεται σε «συνεργασία» με την επιχείρηση Νταβέλη. Την οποία βρίσκει άψογη και ανταγωνιστική διεθνώς και τη διαφημίζει ευθέως.  Αναφέρει μάλιστα ότι «μπορεί να κάνει και κάτι παραπάνω» μαζί τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here