Όταν ένας Δημοσιογράφος-Ευρωβουλευτής έσωσε ένα κυπριακό κόμμα από την κατάρρευση…του Μιχάλη Ιγνατίου

0
839

Ο Λουκάς Φουρλάς είναι ένας εκ των πλέον αγαπητών και πολύ καλών συναδέλφων. Επέλεξε να εισέλθει στην πολιτική και αυτό είναι ένα εξαιρετικό νέο. Διότι έχουμε μία ελπίδα ότι θα επιστρέψει η ηθική στην πολιτική. Ήδη ακούω καλά νέα για τον Λουκά από τις Βρυξέλλες και αυτό ικανοποιεί όλους τους φίλους του.

Ο αγαπητός συνάδελφος κατέβηκε στον πολιτικό στίβο με τον Δημοκρατικό Συναγερμό, ο οποίος χωρίς το Λουκά, που έφερε στο κόμμα χιλιάδες ψήφους, θα υποχωρούσε δραματικά με αποτέλεσμα δυσάρεστες εξελίξεις και για τον πρόεδρο του, Αβέρωφ Νεοφύτου.

-Αυτό που πραγματικά συνέβη είναι το εξής: Αποκαλύφθηκε και δημόσια η τραγωδία του ΔΗΣΥ. Η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων του – που σιγά σιγά τον εγκαταλείπουν – σκέφτονται εθνικά, όχι εθνικιστικά. Και δεν συμφωνούν με την γραμμή της ηγεσίας.

Σχεδόν όλοι όσοι βρίσκονται γύρω από τον κ. Νεοφύτου, πολιτεύονται στο Κυπριακό όπως το ΑΚΕΛ και έχουν παραμείνει στην εποχή του φιλοτουρκικού σχεδίου Ανάν.

Η υπερψήφιση του Λουκά Φουρλά έστειλε πολλαπλά μηνύματα. Άνθρωποι από άλλους χώρους τον ψήφισαν για την εντιμότητά του, και επειδή έχει καθαρή θέση στο εθνικό θέμα.

Ο συνάδελφος πολεμήθηκε από το σύστημα του ΔΗΣΥ. Η ομάδα των «εθνομηδενιστών» έδειξε αλήτικη συμπεριφορά. Δεν τιμά τον κ. Νεοφύτου να τους έχει στον κύκλο των φίλων του…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here