Όταν η μέχρι πρότινος «Ανεπαρκής» μεταμορφώνεται σε «Καταλληλότερη».

0
435

Ορισμένες ιστορίες που θα αποτελούσαν μέρος κάποιου παιδικού παραμυθιού, γίνονται πραγματικότητα στην ελληνική πολιτική σκηνή. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να ταυτίσουμε τους Έλληνες πολιτικούς με παραμυθάδες, αλλά φαίνεται ότι οι ίδιοι επιθυμούν διακαώς αυτόν τον τίτλο. Από κοντά και κάποια ΜΜΕ που λειτουργούν ως μεσαιωνικοί βάρδοι εσώκλειστοι σε αυλές φεουδαρχών.

Προσπαθούν βλέπετε άπαντες να δώσουν μία παραμυθένια χροιά στην πραγματικότητα, με τελευταίο κρούσμα την προσπάθεια δημιουργίας του προφίλ της επόμενης Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τι για κούπες γράφουν κομμάτι για γάτες, μόνο το μήλο της Χιονάτης και τον πρίγκιπα που έγινε βάτραχος δεν έχουν μεταχειριστεί για τις ιστορίες τους.

Για να μην τους αδικούμε όμως, το έργο τους είναι εξαιρετικά δύσκολο, ακριβώς λόγω της δράσης του βασιλιά του παραμυθιού, πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως αποκάλυψε το olympia.gr κυρία Αικατερίνη Σακελλαρόπουλου ενώ είχε προταθεί από τον ΣυΡιζΑ για την θέση του προέδρου του ΣτΕ, είχε καταψηφιστεί από τη Νέα Δημοκρατία με προσωπική εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Με το αιτιολογικό μάλιστα ότι δεν ήταν αρκετά ικανή για την θέση, σε αντίθεση με τον κύριο Ράντο, ο οποίος ήταν η επιλογή της Νέας Δημοκρατίας.

Ο άνθρωπος λοιπόν που δεν θεωρούσε «αρκετά ικανή» την κυρία Αικατερίνη Σακελλαρόπουλου για να αναλάβει πρόεδρος του ΣτΕ, προσπαθεί σήμερα να πείσει το πανελλήνιο για το πόσο σωστή είναι η επιλογή του να την προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Υπάρχει φυσικά και μία περίπτωση να μην είναι φαρισαίος ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Υπάρχει όντως σοβαρή περίπτωση ο κύριος Μητσοτάκης να επιθυμούσε έναν πρόεδρο της Δημοκρατίας «μη ικανό». Κάτι σαν διακοσμητικό χώρου δηλαδή. Εξ ου και οι αναφορές με τα έπιπλα, τα αξεσουάρ χώρου και τα κατοικίδια.

Και βέβαια στις αυλές των φεουδαρχών οι ανεπιθύμητοι τροβαδούροι εξοβελίζονται. Κάτι τέτοιο φαίνεται να συμβαίνει και με την κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία όταν έβγαινε για να κατηγορήσει τον νυν Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, γινόταν Πρώτο Θέμα σε όλα τα ελεγχόμενα μέσα.

Σήμερα όμως, που έχει ατράνταχτα στοιχεία και επιχειρηματολογία εις βάρος της μέλλουσας προέδρου, κυριολεκτικά εξαφανίζεται από τα μέσα. Μιλάμε για πλήρη αποσιώπηση των θέσεων που επωνύμως εκφράζει.

Μην μας χαλάσει και την παραμυθένια ελληνική πραγματικότητα…

Πηγή epikairo.gr

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας, εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here