Όταν τα αστέρια λάμπουν!

0
304

Αντζελίνα Τζολί

Πονεμένη από το χωρισμό των γονιών της, μ ένα σκανδαλώδες παρελθόν στο ενεργητικό της κι ένα γάμο με τον ηθοποιό Μπίλλυ – Μπομπ Θόρντον, τον οποίο και ενημέρωσε πριν μπει στο χειρουργείο, η Αντζελίνα Τζολί έχει γίνει πρότυπο μητέρας, συντρόφου και ανθρώπου, τώρα που ωρίμασε κι έφερε στον κόσμο τα τρία της παιδιά και υιοθέτησε άλλα τρία.

Η διπλή μαστεκτομή που πρόσφατα όχι μόνον έκανε αλλά δημοσιοποίησε και μπράβο της, δεν την έχει πτοήσει καθόλου, αφού προ ημερών πήγε στη Χαβάι για να διαλέξει τοποθεσίες που θα σκηνοθετήσει το φθινόπωρο τη νέα της ταινία «Unbroken».

H Αντζελίνα μάλιστα, φορούσε μια μπλούζα με βαθύ ντεκολτέ, πέντε μόλις μήνες μετά την εγχείρησή της, έχει κάνει βέβαια και πλαστική στο στήθος αμέσως μετά. Η ταινία βασίζεται στη ζωή του Αμερικανό ήρωα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και αθλητή στο δρόμο στους Ολυμπιακούς του Βερολίνου, Λούις Ζαμπερίνι ο οποίος αφού το αεροπλάνο του συνετρίβη στον Ειρηνικό Ωκεανό, επιβίωσε επί 47 μέρες μέσα σε ένα σωσίβιο.

Τον περισυνέλεξε το Ιαπωνικό Ναυτικό και στάλθηκε ως αιχμάλωτος πολέμου σε στρατόπεδο. Για το ρόλο έχει κάνει οντισιόν σε τρεις ηθοποιούς με επικρατέστερο τον Άγγλο Τζακ Ο΄Κόνελ. Ο Μπραντ Πητ και η Αντζελίνα, που σύντομα πρόκειται να παντρευτούν δήλωσαν ότι είναι καιρός, μια και τα παιδιά τους μεγάλωσαν, να αποκτήσουν ένα ακόμη δικό τους παιδί, γι αυτό και η Αντζελίνα ακολουθεί διατροφή πλούσια σε κάλιο, και να υιοθετήσουν ένα ακόμη κοριτσάκι, αυτή τη φορά από την Ιορδανία, επειδή εκεί ο λαός υποφέρει, σύμφωνα με την εφημερίδα Sun. Με το καλό παιδιά!

Ντέημ Έλεν Μίρρεν

Η Ντέημ Έλεν Μίρρεν που κέρδισε το Όσκαρ υποδυόμενη την βασίλισσα Ελισάβετ, είναι αυτό το μήνα γίνεται 68 ετών, ήταν εκπληκτική στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας Red 2, που έγινε στο Λος Άντζελες προ ημερών.

Και δεν ήταν η κομψή σιλουέτα της, ούτε η υπέροχη σμαραγδί τουαλέτα της του Ελίε Σάαμπ , ούτε το τέλειο μακιγιάζ της, ούτε τα αστραφτερά κοσμήματά της του οίκου Γουέμπ , που έκλεψαν τα βλέμματα, ήταν οι ψηλοτάκουνες πλατφόρμες της, που θύμιζαν παππούτσια στρίπερ.

Η ίδια αποκαλύπτει ότι τα ψηλοτάκουνα είναι το μυστικό της όπλο για να αισθάνεται αυτοπεποίθηση , επειδή κάνουν τα πόδια να φαίνονται πιο μακριά και σου δίνουν ύψος. «Παλιά τα πουλούσαν μόνο σε μαγαζιά για στρηπ τηζέζ, ευτυχώς τώρα όμως τα βρίσκω παντού, που είναι της μόδας», δηλώνει η «βασίλισσα- ηθοποιός».

Μετά την πρεμιέρα η Έλεν παρουσιάστηκε στο δημοφιλές talk show του Τζέι Λένο και εξήγησε γιατί είχε βάψει τα μαλλιά της ροζ στα βραβεία BAFTA. «Μα την ιδέα είχα πάρει από την αγαπημένη μου εκπομπή «America’s Next Top Model».

Κι όταν ο Τζέι τη ρώτησε αν είχε πάρει προηγουμένως την άδεια για τα ροζ μαλλιά από τον άνδρα της τον σκηνοθέτη Τέηλορ Χάκφορντ, η θεϊκή Έλεν απάντησε «Είμαι πολύ μεγάλη για να ζητάω τη γνώμη των άλλων για ότι πρόκειται να κάνω». Καλά δε λένε ότι με τα χρόνια έρχεται και η σοφία…

Γουίτνυ Χιούστον

Αν ζούσε ακόμη σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 8 Αυγούστου θα έκλεινε τα 50 της χρόνια. Την πρόλαβε όμως ο θάνατος….

Όταν σκέφτεσαι την Γουίτνυ Χιούστον, αυτόματα σου έρχεται στο μυαλό ο τίτλος του τραγουδιού της Ντόλλυς Πάρτον, «I Will Always Love You», που η Γουίτνυ έκανε τεράστια επιτυχία, παγκοσμίως.

Ε, τώρα θα το θυμόμαστε πάντα, αφού αυτό χαράχτηκε πάνω στον τάφο της. Έπειτα από ένα χρόνο, κι αφού το τάφος στο Φέρβιου στο Νιου Τζέρζι έμενε σκεπασμένος μόνο με χώμα και λουλούδια, πριν λίγες μέρες τοποθετήθηκε πάνω του μια μεγάλη ροζ πλάκα σε σχήμα όρθιας καρδιάς που γράφει: «Whitney E. Houston 9 Αυγούστου 1963 – 11 Φεβρουαρίου 2012….THE VOICE…..«I Will Always Love You».

H Γουίτνυ θάφτηκε δίπλα στον πατέρα της, όπως ήταν πάντα η επιθυμία της.

Τζέννιφερ Άνιστον

Επί τέλους να το παντρέψουμε να ησυχάσουμε πια κι αυτό το κορίτσι. Και αν το παντρέψουμε και στην Ελλάδα, ακόμα καλύτερα.

Λέω για την δική μας Τζένιφερ Άνιστον, που αυτή τη φορά, φαίνεται να βρήκε τον αληθινό έρωτα στο πρόσωπο του Τζάστιν Θερού.

Έτσι είπαν τα…πουλάκια που τους είδαν στο γάμο των φίλων τους Τζίμμυ Κίμμελ και Μόλλυς Μακ Νίρνι. Όταν το ζευγάρι κατά τις 5.45 αντάλλασσε τους γαμήλιους όρκους τους, η Τζεν κι ο Τζάστιν κοιταζόντουσαν με λατρεία κι έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι.

Η Τζεν αγκάλιαζε τον Τζάστιν κι άκουγε με προσοχή τα λόγια…..ενώ στη δεξίωση είχε γείρει το κεφάλι της στον ώμο του αγαπημένου της. Άντε και στα δικά σας……

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here