Όχι κύριε Μητσοτάκη. Οι αγορές μάλλον δεν εμπιστεύονται την Κυβέρνηση.

0
398

Επειδή η προπαγάνδα βλάπτει σοβαρά την οικονομία, το ζήσαμε και το 2010, είναι καλό για την Κυβέρνηση να σοβαρευτεί, και κυρίως για τον ίδιο τον Πρωθυπουργό να βρει λύσεις για την λαίλαπα που έρχεται.

Λύσεις παραγωγικές και όχι λύσεις τύπου Παπανδρέου και ΔΝΤ…

ΠΩΣ οι αγορές εμπιστεύονται την Κυβέρνηση και την Ελληνική Οικονομία;…όταν τα:

Υ.Γ. Δεν μας τα λέτε καλά, κύριε Πρωθυπουργέ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο χθεσινό τηλεοπτικό μήνυμά του είπε ότι «το μεγαλύτερο κέρδος μας από αυτή την πρωτόγνωρη κρίση έχει όνομα. Και λέγεται εμπιστοσύνη. Εμπιστοσύνη προς το κράτος. Προς την κυβέρνηση. Προς τον συμπολίτη!».

Ας αφήσουμε τους συμπολίτες στην άκρη. Εμπιστοσύνη στην εξουσία; Μέχρι τώρα γνωρίζαμε πως κανόνας της δημοκρατίας είναι ο έλεγχος κάθε εξουσίας και όχι η εμπιστοσύνη σε αυτήν, ακόμα και στις περιπτώσεις που συμπεριφέρεται σωστά.

Αλλά ας δούμε πώς λειτούργησε το σύστημα στη διάρκεια αυτής της κρίσης που ακόμα δεν πέρασε. Οι πολίτες υποχρεώθηκαν να κλειστούν στα σπίτια τους για να καταστεί δυνατός ο έλεγχος μετάδοσης της πανδημίας ώστε να μην καταρρεύσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδα μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Η Kifisia Press δεν λογοκρίνει τις γνώμες των σχολιαστών. Προειδοποίηση: Για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση άρθρων αντίθετα με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο της Kifisia Press.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here