Ύστατο χαίρε στον Θεόδωρο Βασιλάκη.

0
221

Συγγενείς, φίλοι , εκπρόσωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου αποχαιρέτησαν το Σάββατο 19/05/2018 και ώρα 12.30, τον Θόδωρο Βασιλάκη από το Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος στην Κηφισιά.

Ο Θεόδωρος Βασιλάκης έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 17 Μαΐου σε ηλικία 78 ετών.

Ο ιδρυτής και Πρόεδρος της AEGEAN ήταν από τους κορυφαίους Έλληνες επιχειρηματίες και συνέδεσε το όνομά του με την προσπάθεια ανάδειξης του ελληνικού τουρισμού όχι μόνο μέσω της αεροπορικής εταιρείας του αλλά και με σειρά πρωτοβουλιών σε πολλούς τομείς.

Άνθρωπος χαμηλών τόνων διακρινόταν για το ήθος, την εργατικότητα, την επιμονή στην εκπλήρωση των στόχων του. Ο Θόδωρος Βασιλάκης εκτός από σπουδαίος επιχειρηματίας ήταν εξαίρετος άνθρωπος. Αυτοδημιούργητος, καινοτόμος, άψογος εργοδότης. 

Η Aegean είναι σήμερα πυλώνας του τουρισμού μας, είχε γράψει στο twitter ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε ανακοίνωση της Aegean στην ημέρα του θανάτου του ιδρυτή της αναφέρεται: «To Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι της AEGEAN εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για την απώλεια του Ιδρυτή και Προέδρου της εταιρίας μας, Θεόδωρου Βασιλάκη. 

O Πρόεδρος μας ήταν για όλους μας η πηγή έμπνευσης από την πρώτη πτήση, τον πρώτο μας επιβάτη μέχρι σήμερα. Οι αξίες που πρέσβευε, όσο και το όραμά του θα συνεχίσουν να μας οδηγούν».

Η οικογένεια έχει ζητήσει αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές για το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης. 

{videobox}dT1gCFyB2Oc{/videobox}

{jcomments on} 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here