500 χιλιάδες ευρώ για ασφαλτοστρώσεις εξασφάλισε ο Δήμος Κηφισιάς..

0
299

Χρηματοδότηση ύψους 500.000 ευρώ για έργα συντήρησης και επισκευής οδοστρωμάτων κατάφερε να εξασφαλίσει ο Δήμος Κηφισιάς, μετά από ενέργειες του Δημάρχου, Νίκου Χιωτάκη, στις αρμόδιες Υπηρεσίες του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Ο Υπουργός ΥΠΟ.ΜΕ.ΔΙ, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ενέκρινε, με απόφαση του, τη δαπάνη για την εκτέλεση των έργων ασφαλτόστρωσης, τα οποία θα ξεκινήσουν μετά την ολοκλήρωση του ανοιχτού διαγωνισμού για την ανάληψη του έργου από εργολάβο. 

«Με την παρέμβασή μας αυτή θα αντιμετωπιστούν προβλήματα που εντοπίζονται σε δρόμους του Δήμου Κηφισιάς από τους οποίους εξυπηρετούνται μόνιμοι κάτοικοι και επισκέπτες.

Προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς απέναντι σε ότι δεσμευόμαστε και αυτό κάνουμε!

Οφείλουμε πολλά στους συμπολίτες μας και δεν θα σταματήσουμε να προσφέρουμε όλο και περισσότερα, διεκδικώντας τα ανάλογα ποσά για τη βελτίωση των υποδομών της πόλης μας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων της, όσο κι αν κάποιοι για τους δικούς τους μικροπολιτικούς και μικροπαραταξιακούς λόγους, δεν θέλουν να το παραδεχθούν»……δήλωσε ο κ. Χιωτάκης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ιστορία επαναλαμβάνεται! Ο κ. Δήμαρχος είναι πάντοτε «συνεπείς» σε έργα «βιτρίνας» λίγους μήνες προ των Δημοτικών εκλογών!!

{jcomments on} 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here