«BULDING A NATURAL BREAST» TEARDROP BREAST: Η ΝΕΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΥΞΗΤΙΚΗΣ ΣΤΗΘΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

0
656

Συνέντευξη στην εφημερίδα Kifisia Press του Δρα Ζήση Μπουκουβάλα…

«Εκεί που η φύση δεν φάνηκε γενναιόδωρη, η πλαστική χειρουργική έρχεται να καλύψει όλα τα κενά και να «ξαναδημιουργήσει» το γυναικείο στήθος με την πιο ασφαλή, πρωτοπόρο και αποτελεσματική μέθοδο αυξητικής στήθους, «Teardrop Breast»…μας εξηγεί ο Δρ. Μπουκουβάλας.

Όλο και περισσότερο αυξάνεται ο αριθμός των γυναικών που επιθυμούν να προβούν σε μια αισθητική επέμβαση πλαστικής χειρουργικής στο στήθος τους σύμφωνα με το ISAPS Global Survey.

H εξέλιξη των τεχνικών στην αυξητική στήθος είναι η Teardrop Breast.

Το κεντρικό ζητούμενο της αυξητικής στήθους για μια γυναίκα κατά κοινή ομολογία είναι το φυσικό αποτέλεσμα. Η τεχνική που θα επιλέξει ο κάθε Πλαστικός Χειρουργός παίζει το βασικότερο ρόλο και στη συνέχεια η επιλογή του κατάλληλου ενθέματος.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι υπάρχει μόνο ένα ένθεμα που «κουμπώνει» στις αναλογίες του θώρακα της κάθε ασθενούς. Η εμπειρία του γιατρού παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην επιλογή του κατάλληλου ενθέματος.

Τα ενθέματα νέας γενιάς που χρησιμοποιούμε τα τελευταία χρόνια είναι εργονομικά σχεδιασμένα έτσι ώστε, το στήθος όχι μόνο να φαίνεται φυσικό, αλλά να έχει υφή και “συμπεριφορά” φυσική. Δηλαδή, η αίσθηση στην αφή όταν κάποιος αγγίζει το στήθος που έχει υποστεί αυξητική, να μοιάζει πάρα πολύ μ’ αυτήν του φυσικού.

Επιπλέον, το στήθος παίρνει το κατάλληλο σχήμα ανάλογα με τη θέση του κορμιού, ακολουθώντας την πλαστικότητα που έχει το φυσικό στήθος, ανάλογα με τις κινήσεις και τη στάση του σώματος. Για παράδειγμα, όταν η γυναίκα ξαπλώνει, το ένθεμα απλώνεται όπως ακριβώς απλώνεται και το φυσικό στήθος.

Δε μένει όρθιο, όπως μένει στις γυναίκες που έχουν κάνει αυξητική στήθους με τα κλασικά ενθέματα. Τα νέα ενθέματα δεν φθείρονται, με αποτέλεσμα να δίνουν σχήμα και σφριγηλότητα στο στήθος ακόμα και όταν τα χρόνια περάσουν και αρχίζει το σώμα να ωριμάζει φυσιολογικά.

Πως γίνεται η Teardrop Breast;

Η τοποθέτηση του ενθέματος γίνεται κάτω από την περιτονία του μείζονος θωρακικού μυός σχεδόν αναίμακτα. Η εξελιγμένη αυτή τεχνική έχει διαφοροποιηθεί από τις κλασικές μεθόδους πλαστικής στήθους, καταφέρνοντας να αποσπάσει από αυτές μόνο τα πλεονεκτήματά τους, ελαχιστοποιώντας το ενδεχόμενο επιπλοκής στη διάρκεια της επέμβασης.

Ποιες γυναίκες είναι υποψήφιες για την Teardrop Breast;

Οι γυναίκες με μικρομαστία, στήθος υποπλαστικό, απώλεια όγκου, εκ γενετής ασυμμετρία μαστών ή εκείνες που παρατήρησαν το στήθος τους να αλλάζει προς το χειρότερο μετά την εγκυμοσύνη είναι οι κατάλληλες να δεχθούν τη ριζοσπαστική αυτή τεχνική. Από την στιγμή που το στήθος έχει διαμορφωθεί πλήρως, δηλαδή η γυναίκα είναι άνω των 18 ετών, μπορεί να υποβληθεί με ασφάλεια στην επέμβαση.

Διάρκεια επέμβασης και επιστροφή στην καθημερινότητα

Η επέμβαση διαρκεί από 1 έως 2 ώρες, συνήθως επιλέγεται γενική νάρκωση.  Η ασθενής μπορεί να συνεχίσει τις δραστηριότητές της άμεσα 2 με 3 ημέρες μετά την  επέμβαση, μιάς και όπως είπαμε δεν νιώθει κανένα πόνο, και δεν χρειάζεται να φοράει κορσέδες παρά μόνον ένα ελαφρύτατα υποστηρικτικό σουτιέν. Μπορεί να συνεχίσει τις όποιες γυμναστικές της δραστηριότητες μετά απο απο 20 με 30 ημέρες με απόλυτη άνεση και ασφάλεια.

Συνδυαστικά πλεονεκτήματα που μόνο η Teardrop Breast έχει με το μέρος της

  • Δεν παρουσιάζεται καμία δυσμορφία ή παραμόρφωση στο ένθεμα
  • Ο πάνω πόλος του μαστού μετά την επέμβαση είναι εξίσου σφριγηλός και πλούσιος με τον κάτω, χωρίς να εμφανίζει πτυχώσεις
  • Το ένθεμα πιέζεται από τον μυ της περιοχής με αποτέλεσμα να φαίνεται απόλυτα φυσικό
  • Το στήθος δεν πέφτει, ακόμα και μετά από χρόνια, αφού η περιτονία υποβαστά το ένθεμα μεταξύ των πρόσθιων και οπίσθιων καθεκτικών συνδέσμων
  • Οι τομές δεν γίνονται αντιληπτές και επουλώνονται στο πέρασμα του χρόνου

Απουσία Πόνουκαι Άμεση Ανάρρωση με την τεχνική «Teardrop Breast»

Αυτή η «εργονομική πλαστικότητα» όπως την αποκαλούμε, αποτελεί μια επανάσταση στην Αυξητική Στήθους, με άριστες εγγυήσεις- εφόρου ζωής, τόσο σε ότι αφορά το αποτέλεσμα όσο και τη διάρκειά του. Είναι η τελευταία λέξη της Ιατρικής Τεχνολογίας, ήδη καθιερωμένη στο εξωτερικό.

Η αρμονία του τελικού αποτελέσματος και το συναίσθημα του «Αφήστε τους να αναρωτιούνται» διέπουν όχι μόνο αυτήν την επέμβαση της αυξητικής του στήθους αλλά κι όλες μου τις επεμβάσεις.

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας και με σπουδές σε Αμερική και Αγγλία, ο Dr. Ζήσης Μπουκουβάλας M.D., Ph.d, θεωρείται ένας από τους καλύτερους πλαστικούς χειρουργούς της Ελλάδας.

Είκοσι πέντε χρόνια πριν πήρε το περιζήτητο «fellowship» του Βρετανικού Συλλόγου Αισθητικών Πλαστικών Χειρουργών σε θέση αναπληρωτή διευθυντή με έδρα το νοσοκομείο «Wellington» του Λονδίνου και από τότε υπηρετεί πιστά την επιστήμη του κατέχοντας τη θέση του Διευθυντή Πλαστικής Χειρουργικής του νοσοκομείου Metropolitan και στη Βιοκλινική Θεσσαλονίκης.

Για τις περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την Teardrop Breast  και τα πλεονεκτήματά της μπορείτε να ενημερωθείτε από τον Dr. Μπουκουβάλα στο www.drboukouvalas.gr ή στα τηλέφωνα 2103242222, 2108080051, 2109680240 και 2310278570 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here