Σημαντική Εξέλιξη το East Med: Όταν λειτουργούμε με Εθνικό Σχέδιο και Ενότητα, καταγράφουμε τις μεγάλες επιτυχίες.

0
529

Ήρθε επιτέλους η υπογραφή του East Med. Ένα έργο το οποίο δεν αφορά μόνο την ενέργεια κι η εναλλακτική της Ευρώπης, αλλά αποτελεί μία στρατηγική σημασίας εξέλιξη για τα γεωπολιτικά συμφέροντα της Ελλάδας.

Είναι η πρώτη φορά μετά τον South stream, που η Τουρκία βγαίνει εκτός ενεργειακού παιχνιδιού και η αυτονόητη συμμαχία με το Ισραήλ και την Κύπρο, παίρνει σάρκα και οστά ως διεθνής πλέον αναγκαιότητα. Αυτό αποτελεί και ένα μεγάλο δίδαγμα για την ελληνική πολιτική σκηνή.

Ο αγωγός αυτός είναι ένα έργο για το οποίο δούλεψε μεθοδικά η προηγούμενη κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου και το αγκάλιασε ως όφειλε η παρούσα κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ορθώς η κυβέρνηση δίνει την ανάλογη βαρύτητα στην εξέλιξη του έργου, ορθώς η σημερινή αντιπολίτευση συμπαραστέκεται πρακτικά παρευρισκόμενη μάλιστα με κορυφαία στελέχη της στην τελετή υπογραφής αύριο στην Αθήνα.

Εάν λειτουργήσουμε έτσι σε όλα τα μεγάλα, εθνικά θέματα, με διαχρονική συνέπεια, ενότητα και πολιτική αυτοσυγκέντρωση, δεν έχουμε να φοβηθούμε καμιά απειλή από την Τουρκία.

Για να ευλογήσουμε τα γένια μας, το olympia.gr ήταν το μόνο που είχε προεξοφλήσει αυτή την εξέλιξη πριν από πέντε χρόνια, όταν όλοι έβλεπαν επαναπροσέγγιση της Τουρκίας με το Ισραήλ.

Σήμερα για ακόμα μια φορά δικαιωνόμαστε…

Υ.Γ. Μπαίνουν οι υπογραφές για EastMed: Τα πλεονεκτήματα και η συμμαχία που… τρελαίνει τον Ερντογάν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code