Η ακτινογραφία της ΕΡΤ Α.Ε.

0
1149

Κανάλια, ραδιοφωνικοί σταθμοί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και περιφέρεια, ορχήστρες, έντυπα μέσα, ιστοσελίδες και περίπου 3.000 εργαζόμενοι συνθέτουν το οικοδόμημα της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Σε περίπου 3.000 εργαζόμενους ανέρχεται αυτή τη στιγμή το ανθρώπινο δυναμικό της Δημόσιας Τηλεόρασης, με κόστος μισθοδοσίας που κυμαίνεται για φέτος σε 92 εκατ. ευρώ, ενώ το σύνολο του εγκεκριμένου προϋπολογισμού για το 2013 φθάνει τα 205,4 εκατ. ευρώ.

Το ανταποδοτικό τέλος, που εισπράττει η δημόσια τηλεόραση είναι 290 εκατ. ευρώ ετησίως, αναλογικά δηλαδή αντιστοιχούν σε 50 ευρώ από κάθε νοικοκυριό.

Το οικοδόμημα της ΕΡΤ

– Πέντε κανάλια: ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3, ERT WORLD (δορυφορικό), ΕΡΤ HD (Ψηφιακό)

– Επτά ραδιοφωνικοί σταθμοί με έδρα την Αθήνα: 91,6 Πρώτο Πρόγραμμα, 103,7 Δεύτερο Πρόγραμμα, 90,9 Τρίτο Πρόγραμμα, 93,6 Kosmos, 101,8 ΕΡΑ Σπορ, 106,7 Φιλία, Πέμπτο Πρόγραμμα – Φωνή της Ελλάδας (στα βραχέα σε όλο τον κόσμο).

– Τρεις ραδιοφωνικοί σταθμοί με έδρα τη Θεσσαλονίκη (95,8, 102 και Τρίτο)

– 19 περιφερειακοί ραδιοφωνικοί σταθμοί ανά την Ελλάδα

– Δυο μουσικά σύνολα (Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα, Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής, Χορωδία)

– Μια έντυπη έκδοση, η «Ραδιοτηλεόραση», ένας διαδικτυακός τόπος το www.ert.gr, το ψηφιακό αρχείο της ΕΡΤ, archives.ert.gr.

Το μισθολόγιο ΕΡΤ

Η κατάσταση των αμοιβών των δημοσιογράφων και λοιπών στελεχών της ΕΡΤ κατά την διάρκεια της διακυβέρνησης Καραμανλή, που ακολουθεί, δημοσιεύθηκε στο Φίμωτρο και στο Τρωκτικό πριν από λίγες μέρες.

Δείτε τη δημοσιοποίηση των προκλητικών και εξωπραγματικών αμοιβών τους πατώντας….εδώ…

Σπατάλη σε όλο της το μεγαλείο!!

Τα συμπεράσματα δικά σας…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here