Stanford University: «Είμαστε σίγουροι 100% πως οι εξωγήινοι βρίσκονται εδώ και πολύ καιρό στην Γη»!

0
619

Μας μελετούν σαν φυλή κανιβάλων του Αμαζονίου!…

Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ Δρ Γκάρι Νόλαν, διακεκριμένος ερευνητής, ανακοίνωσε πως είναι «100% σίγουρος» ότι οι εξωγήινοι όχι μόνο έχουν επισκεφθεί τη Γη, αλλά «βρίσκονται στη Γη εδώ και πολύ καιρό».

Ο συγκεκριμένος είναι καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Στάνφορντ και κατά τη διάρκεια της διάσκεψης Salt iConnections στο Μανχάταν με τίτλο «Το Πεντάγωνο, η εξωγήινη νοημοσύνη και η συντριβή UFO» προχώρησε σε συνταρακτικές αποκαλύψεις, αναφερόμενος σε συνεντεύξεις που είχε με πιλότους της Αμερικανικής Αεροπορίας που είχαν «συναντήσεις» με UFO ή ΑΤΙΑ (Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα).

Σύμφωνα με τη New York Post, ο συντονιστής του συνεδρίου  Άλεξ  Κλόκους, ρώτησε τον Γκάρι Νόλαν αν πιστεύει ότι UFO έχουν επισκεφθεί τη Γη, με τον ίδιο να απαντά: «Νομίζω ότι μπορείτε να πάτε ένα βήμα παραπέρα, δεν έχουν απλώς επισκεφθεί τον πλανήτη μας, το έκαναν για πολύ καιρό και είναι ακόμα εδώ…».

«Ξέρετε, οι άνθρωποι μιλούν για το σήμα «Wow» (Ουάου)! αναζητώντας νοήμονα εξωγήινα όντα. Το σήμα «Wow» είναι σε τακτική βάση, αυτή είναι η επικοινωνία που έχουμε ήδη με UFO», ισχυρίστηκε ο Νόλαν.

Το σήμα «Wow!» είναι μια «έκρηξη» ραδιοκυμάτων, που καταγράφηκε στο διάστημα το 1977. Το σήμα, διάρκειας 72 δευτερολέπτων, ήταν 30 φορές ισχυρότερο από την τυπική ακτινοβολία, γεγονός που προκάλεσε τεράστιο ενδιαφέρον από τους αστρονόμους, αλλά και εικασίες πως θα μπορούσε να έχει προέλθει από εξωγήινους, που αναζητούσαν άλλες μορφές ζωής στο διάστημα.

Στο πέρασμα των χρόνων υπήρξαν και οι εκτιμήσεις πως το σήμα «Wow!» θα μπορούσε να έχει προέλθει και από ένα ζεύγος κομητών.

Ο Κλόκους, σχολιάζοντας την απάντηση του Νόλαν, υπογράμμισε πως ο ισχυρισμός του γίνεται δύσκολα πιστευτός και του ζήτησε να δώσει πιθανότητες. «Είμαι 100% σίγουρος»…ανέφερε ο Αμερικανός καθηγητής.

Και πρόσθεσε: «Κι αυτή δεν είναι μόνο η γνώμη μου. Ο νόμος για την εξουσιοδότηση της Εθνικής Άμυνας ψηφίστηκε πέρυσι και έχει την υπογραφή του Προέδρου Μπάιντεν από τον περασμένο Δεκέμβριο. Τριάντα σελίδες από το κείμενο αφορούν την ίδρυση ενός γραφείου αγνώστων εναέριων φαινομένων (All-domain Anomaly Resolution Office-AARO)».

Το γραφείο, υποστήριξε ο Νόλαν, διαθέτει 25μελές προσωπικό και έχει αναλάβει «τη συλλογή των πληροφοριών στο Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ και την ταξινόμηση αυτών σε μια ενιαία μορφή, για πρώτη φορά». «Στη συνέχεια τα στοιχεία αυτά αποστέλλονται στο Κογκρέσο»πρόσθεσε.

Συνεχίζοντας δήλωσε πως έχει δημιουργηθεί και γραφείο που επιτρέπει στους ανθρώπους να επικοινωνούν με τις αρμόδιες αρχές, δίνοντας πληροφορίες για κάθε αξιοπερίεργη θέαση. «Το πιο πρόσφατο περιστατικό καταγγελίας που καταγράφηκε μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο, απασχόλησε έντονα την Ουάσινγκτον»…ισχυρίστηκε.

Όταν ρωτήθηκε ποια είναι η πιο πειστική απόδειξη για τους ισχυρισμούς του ότι υπάρχει εξωγήινη ζωή στη Γη, ο καθηγητής απάντησε: «Πρέπει απλώς να δείτε τις κινήσεις της κυβέρνησή μας αυτή τη στιγμή για αυτό το ζήτημα».

Σύμφωνα με τον Νόλαν, 12 Αμερικανοί γερουσιαστές ανεξαρτήτων πολιτικών πεποιθήσεων έχουν ήδη υπογράψει επιστολή ζητώντας περισσότερες πληροφορίες από το Κογκρέσο για τα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα (ATIA).

«Σε τι βασίζουν τις απόψεις τους; Τις βασίζουν σε δεκάδες άτομα που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχουν εμφανιστεί και έχουν μιλήσει μαζί τους σε απόρρητα περιβάλλοντα»…είπε και συμπλήρωσε πως και ο ίδιος είχε «προσωπική εμπειρία» με «άτομα που, ειλικρινά, γνωρίζω ότι έχουν εργαστεί ή εργάζονται σε προγράμματα αντίστροφης μηχανικής (σ.σ. η διαδικασία ανακάλυψης των τεχνικών χαρακτηριστικών ενός συστήματος που συνετρίβη)».

Ο Νόλαν υπερθεματίζοντας ανέφερε:

«Η πρώτη ερώτηση που κάνει κάποιος μόλις ακούει για προγράμματα αντίστροφης μηχανικής είναι η εξής: Αν είναι τόσο τεχνολογικά προηγμένοι γιατί συντρίβονται; Η απάντηση είναι πως αυτό που συντρίβεται δεν είναι στην πραγματικότητα ένα σκάφος με κάποιο ζωντανό όν.

Χρησιμοποιώ συχνά ένα παράδειγμα: Αν θέλατε να μελετήσετε μια φυλή κανίβαλων στη μέση του Αμαζονίου θα πηγαίνατε οι ίδιοι και θα εμφανιζόσασταν στη φυλή, ελπίζοντας να μη γίνετε το δείπνο τους;  Όταν είσαι μια προηγμένη νοημοσύνη δεν πρόκειται να βάλεις τη ζωή σου σε κίνδυνο εμφανιζόμενος εδώ».

Και συνέχισε:

«Αυτά που συναντάμε στη Γη ενδεχομένως είναι κάποια drones, κάποιο είδος προηγμένης τεχνητής νοημοσύνης ή κάτι άλλο αντίστοιχο. Στην καθημερινότητά μας έχουμε ήδη κάποιες μορφές διαφορετικής νοημοσύνης (chatGPT κ.α.). Δεν ξέρουμε ακριβώς τι μπορεί να κάνει, οπότε φανταστείτε να ήμασταν ένα εκατομμύριο χρόνια μπροστά».

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγο καιρό το Πεντάγωνο έδωσε στη δημοσιότητα κάποια βίντεο με αγνώστου ταυτότητας αντικείμενα, τα οποία καταγράφηκαν από μαχητικά αεροσκάφη των ΗΠΑ ή drones, επιβεβαιώνοντας την αυθεντικότητά τους.

Συνολικά το 2022, όπως αναφέρεται σε σχετική έκθεση, υπήρξαν 170 ανεξήγητες θεάσεις, ενώ το Γραφείο Επίλυσης Ανωμαλιών όλων των Τομέων (AARO-All-domain Anomaly Resolution Office), σε προσχέδιο αναφοράς, χαρακτηρίζει ως υπαρκτή την πιθανότητα εξωγήινοι, με την χρήση τεχνητής νοημοσύνης, να έχουν ταξιδέψει στη Γη.

Πρόσφατα το Politico με εκτενές άρθρο του αναφέρθηκε στα αντικείμενα που επέπλευσαν πάνω από τις ΗΠΑ και καταρρίφθηκαν.

«Έχουμε ένα πραγματικό πρόβλημα UFO. Και δεν είναι τα μπαλόνια»…αναφέρει πρόκειται για ένα πολύ πιο σοβαρό ζήτημα με αεροσκάφη προηγμένης τεχνολογίας «που δεν μπορούμε να εξηγήσουμε».

Το Αμερικανικό Ναυτικό αναγνώρισε επίσημα 11 παρ’ ολίγον ατυχήματα με μη αναγνωρισμένα εναέρια αντικείμενα που απαιτούσαν δράση αποφυγής και ενεργοποίησαν υποχρεωτικές πολιτικές ασφαλείας μεταξύ 2004 και 2021.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here