Tina’s Newsletter στις 30/07/21.

0
870

Αγαπημένοι μου σας καλωσορίζω και σήμερα στην παρέα μας και σας ευχαριστώ για την αγάπη που δείχνετε  σε αυτή την διαδικτυακή μας συνομιλία.

Πολλά έχουμε να πούμε και αρχίζουμε πρώτα με τις κοινωνικές εκδηλώσεις και κυρίως με την γιορτή για την 47η Επέτειο της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας…ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

47η ΕΠΕΤΕΙΟΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Στις 25 Ιουλίου γιορτάζεται η Επέτειος για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Έτσι και φέτος, γιορτάσαμε τα 47 χρόνια από το τέλος της Δικτατορίας και την επαναφορά της Δημοκρατίας, με διαφορετικό…άρωμα όμως.

Ο αριθμός των καλεσμένων ήταν περιορισμένος λόγω πανδημίας και τα μέτρα προστασίας για την υγεία αυστηρά. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου υποδέχθηκε στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου  τους αρχηγούς των κομμάτων, εκτός του Κυριάκου Βελόπουλου που απουσίαζε, τον Δήμαρχο με την σύζυγό του και προσωπικότητες από όλο το κοινωνικό φάσμα των πολιτών.

Υπουργούς, βουλευτές, Ακαδημαϊκούς, επιχειρηματίες, γιατρούς, δημοσιογράφους, αθλητές, νοσηλευτές, εθελοντές, στελέχη Εμβολιαστικών Κέντρων, αιμοδότες, εκπροσώπους σημαντικών Οργανώσεων, καλλιτέχνες, και τους δυο πρωτεύσαντες μαθητές στις Πανελλήνιες, Σοφία Βάγια και Δημήτρη Καρακώστα.

Μετά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και την  ομιλία της Προέδρου,  που  μεταξύ άλλων έστειλε μήνυμα στην Άγκυρα ότι η Ελλάδα δεν θα δεχθεί τετελεσμένα, ακολούθησε η καθιερωμένη σύναξη των αρχηγών κομμάτων στον ιδιαίτερο κήπο.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν κυρίως τους ανεμβολίαστους, τον κοροναϊό και τις…διακοπές. Και στα «πηγαδάκια» που στήθηκαν όμως από διαφορετικές παρέες  τα ίδια περίπου θέματα κυριάρχησαν, αφού όλων η έννοια είναι η μετάλλαξη Δ του ιού.

Όσον αφορά τις στιλιστικές επιλογές των κυριών  πολλές ξεχώρισαν για το γούστο τους και την κομψότητά τους, άλλες πέρασαν αδιάφορες και μία συζητήθηκε για την έμπνευσή της από αρχαία «χλαμύδα» που…μετέφρασε  σε υπερβολικό μίνι με ουρά, εντελώς ακατάλληλο για την ηλικία της πρώτα απ όλα, επειδή εξέθετε όλες τις ατέλειές της και φυσικά άκρως απαγορευμένο για την ειδική εκδήλωση. Μόνον που επαλήθευσε «το γνώθι σ’ εαυτόν».

Άντε και του χρόνου καλύτερα!ΔΗΜΟΤΗΣ  ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Σε Επίτιμη Δημότη Σαλαμίνας ανακηρύχθηκε η Πρόεδρος της Διεθνούς Τιμητικής Κοσμητείας του Επετειακού Έτους «Θερμοπύλες-Σαλαμίνα 2020» και Πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNESCO Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, στο Δημαρχιακό Μέγαρο του νησιού σε μία συγκινησιακά φορτισμένη τελετή του Δήμου Σαλαμίνας,  κατόπιν εισήγησης του Δημάρχου  Γιώργου Παναγόπουλου και απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Δήμαρχος  επέδωσε τιμητική πλακέτα ως ένδειξη τιμής προς το πρόσωπό της κυρίας Βαρδινογιάννη και, επιπλέον, ως αναγνώριση της μεγάλης προσφοράς της στο νησί της Σαλαμίνας.EΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ

Την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» επισκέφθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος του «Ιδρύματος Nelson Mandela»  Sello Hatang, συνοδευόμενος από  την Πρέσβη της  Ν. Αφρικής  Beryl Rose Sisulu.

Τον κύριο Hatang και την κυρία Sisulu υποδέχτηκαν η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο»  Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και ο κοινός Διοικητής των Νοσοκομείων Παίδων «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και «Π.& Α. Κυριακού»  Μανώλης Παπασάββας.

Sello Hatang, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Berryl Rose Silulu, Μ. Παπασσάβας.ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΑΘΗΝΟΡΑΜΑΤΟΣ

Στο ξενοδοχείο Makedonia Palace της Θεσσαλονίκης  πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας για το 2021 από το περιοδικό «Αθηνόραμα», στα κορυφαία εστιατόρια της χώρας που υπηρετούν την ελληνική γαστρονομία.

Η εκδότης Άννη Ηλιοπούλου με τους υφυπουργούς Σ. Πέτσα και Σ. Ζαχαράκη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι Ελληνικές γαστρονομικές δημιουργίες αναδείχτηκαν και μέσα από τα θεατρικά κείμενα της βραδιάς,  που είχαν ως concept τα ιστορικότερα και επιδραστικότερα πιάτα ελληνικής κουζίνας των τελευταίων 30 χρόνων. 

Ο εκδότης Δημήτρης Ηλιόπουλος με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Το Varoulko Seaside του Λευτέρη Λαζάρου διατηρεί την πρωτιά, ενώ απονεμήθηκαν συνολικά 49 βραβεία σε εστιατόρια όλης της Ελλάδας.Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ

Αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες της Μαρίνας Πατούλη-Σταυράκη, διοργάνωσαν πάρτι-έκπληξη για την γιορτή της σε in ρεστωράν των Νοτίων Προαστίων και την συγκίνησαν.

Γιάννης Μαρακάκης, Νίκος Παπαδάκης, Μαρίνα Πατούλη, Όλγα Καραβερβέρη.

«Η δύναμή μου είναι οι φίλοι και οι συνεργάτες μου που βρίσκονται δίπλα μου και μοιράζομαι μαζί τους και τις δύσκολες και τις χαρούμενες στιγμές μου».ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ

Ο Σύλλογος Φίλων Κυριών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας με πρόεδρο την Γιούλη Τριχίλη διοργάνωσε φιλανθρωπικό δείπνο στον κήπο του Μεροπείου Ιδρύματος.

Η κυρία Τριχίλη και ο πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Ευάγγελος Φιλόπουλος, βράβευσαν  την πρόεδρο του Μεροπείου Φιλανθρωπικού Σωματείου  Έλλη Θανογιάννη, τον αναπληρωτή Δήμαρχο Αθηναίων και πρόεδρο του Μεροπείου Ελευθέριο Σκιαδά και την Αλίς Δικαίου.

Ακολούθησε μόδα, με κοσμήματα «S» της Σ. Σκαπέρδα, καφτάνια της Saadia, μαγιό Caldera και δημιουργίες σχεδιαστών της PANSIK.

Ελευθέριος  Σκιαδάς, Αλίς Δικαίου,  Έλλη Θανογιάννη,  Γιούλη Τριχίλη, Ευάγγελος Φιλόπουλος.ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΔΡΟΜΙΟ

Η Εκπαιδευτικός Αγγελική  Αδριανοπούλου εγκαινίασε το «Μικροδρόμιο» το πρωτότυπο ιδιωτικό σχολείο για παιδιά προσχολικής ηλικίας στη Γλυφάδα.

Το σχολείο δημιούργησε, όπως λέει η ίδια, από την αγάπη της για να συνεισφέρει στην εκπαίδευση  των  ανθρώπων  και ιδιαίτερα των μικρών  ανθρώπων, τότε που διαμορφώνουν την προσωπικότητά τους.

Παυλίνα Βουλγαράκη, Αγγελική Ανδριανοπούλου, Μαρία Κασιμάτη-Τσούτσια.ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ

Opening party για το νέο μέλος της  αλυσίδας καταστημάτων Beautyworld. Το ολοκαίνουργιο  Beautyworld by Despina Gavala, εγκαινιάστηκε στην περιοχή της Παράγκας στον εξαιρετικό παραθαλάσσιο πολυχώρο all in on SANTANA.

Ο Γιάννης Αϊβάζης, η Δέσποινα Γαβαλά, η Μαρία Κορινθίου και ο Δημήτρης Χριστοφορίδης.

Εκτός από περιποίηση προσώπου και σώματος φέτος επεκτείνει την δραστηριότητά του σε beach wear, ενδύματα και κοσμήματα Poniros.ΠΑΡΤΙ  ΕΚΠΛΗΞΗ  

Με γιορτινή διάθεση και καλοκαιρινή ατμόσφαιρα γιόρτασε  ανάμεσα σε οικογένεια και φίλους, τα γενέθλιά της η Ζέλα Χριστοδουλίδη, σύζυγος του γνωστού επιχειρηματία της Zela Αviation, Ανδρέα Χριστοδουλίδη.

Ανδρέας Χριστοδουλίδης, Άννα Χατζηδημητρίου, Λάκης Γαβαλάς, Ζέλα Χριστοδουλίδη.

Με φόντο τη θάλασσα της Αθηναϊκής Ριβιέρας από τη βεράντα του Restaurant «Ithaki» στη Βουλιαγμένη, δέχτηκε μοναδικά δώρα από τον οικογενειακό φίλο  Λάκη Γαβαλά, που διοργάνωσε το πάρτι.ΚΑΝΤΩ  ΤΖΑΒΕΛΛΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  η πρεμιέρα της παράστασης  «Κάντω Τζαβέλλα – Έρωτας στα χρόνια της Επανάστασης»  του Θανάση Σταυρόπουλου, στο Θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη»  στα Βριλήσσια. 

Νινέτα Λεμπέση,  Όλγα Πολίτου.

Την παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους οι Μίμης και Λουκίλα  Πλέσσα, Διονύσης Τσακνής, Άγγελος Παπαδημητρίου, Γιώργος και Μαργαρίτα Τσούκαλη, Ρούλα Καρακατσάνη-Αλεξάνδρα Καρακατσάνη και Κατερίνα Καρακατσάνη,  Νταίζη Σεμπεκοπούλου, Δημήτρης Γιώτης,  Άννα Μονογιού, Γιάννης Δρίτσας καθώς και πολλοί δημοσιογράφοι.

To ζεύγος Μαργαρίτας-Γιώργου Τσούκαλη με τον παραγωγό του έργου Μαυρίκιο Mαυρικίου.

Στις 31/07 θα παιχτεί στο Δημοτικό Θέατρο Άλσους Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής».ΜΙΑ STATE OF ART ΣΥΜΠΡΑΞΗ

Στο νέο, υπερσύγχρονο χώρο 160 τετραγωνικών μέτρων, στο Κολωνάκι, η ιατρική ομάδα του Athens Beverly Hills Medical Group της Δρος Ντόλλυς Φατσέα, καλωσορίζει τη συνύπαρξή της με το LVMedical και τη Μαρία Καλάβρια, φέρνοντας πιο κοντά την υψηλών προδιαγραφών ιατρική εξειδίκευση με την State of the Art τεχνολογία.

Μαρία Καλάβρια και η Δρ. Ντόλλυ Φατσέα με την ομάδα τους.

Η ολιστική και εξατομικευμένη ιατρική προσέγγιση καθώς και τα καινοτόμα ιατρικά πρωτόκολλα πλαστικής χειρουργικής, δερματολογίας και αναγεννητικής ιατρικής, συναντιούνται κάτω από την ίδια στέγη.ΟΙΝΟΓΕΥΣΙΑ & ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ ΣΤΟ NATU

Μια ακόμη ξεχωριστή βραδιά επιφύλασσε το Δειπνοσοφιστήριον στους λάτρεις της γεύσης και του οίνου στον κήπο του Natu.

Ο Γιάννης Γεωργακάκης, Διευθύνων Σύμβουλος Ecali Α.Ε., ο Δημήτρης Χριστοφιλέας, CEO Δειπνοσοφιστήριον Catering, o Γιώργος Λεβεντάκης της Gruppo Cucine και ο Γιώργος Ντάβλας.

Υπό τις μελωδίες του Electric Cello της Ina, ο wine director Άρης Σκλαβενίτης οδήγησε το κοινό σε ένα οινογευστικό ταξίδι που ξεκίνησε από την Ιταλία, πέρασε στη Νέα Ζηλανδία, για να καταλήξει στη Γαλλία, τη Χιλή και τη Γερμανία.

Λεπτά αρώματα, από θρυλικά οινοποιεία συμπλήρωσαν τις ιδιαίτερες γεύσεις & υφές του menu  με την υπογραφή του executive chef Δημήτρη Σκαρμούτσου.Η ΣΙΩΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ

Σε ένα κατάμεστο θέατρο  πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της παράστασης «Η Σιωπή ΔΕΝ είναι Χρυσός»  του Μαυρίκιου Μαυρικίου.

Ο Μαυρίκιος με τον ηθοποιό Δημήτρη Γιώτη.

Το ίδιο βράδυ ο Ομίλος Unesco  Πειραιώς και Νήσων τίμησε  τον Μαυρίκιο για την προσφορά του στην τέχνη.ΜΟΔΑ

CAROLINA  HERERA

Αέρας «Sex and the City» κυριαρχεί στην πόλη της Νέας Υόρκης, καθώς αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης συνέχειας της θρυλικής σειράς με τίτλο «And Just Like That…».

NEW YORK, NY – JULY 19: Sarah Jessica Parker is seen at the film set of the ‘And Just Like That’ TV Series in Soho, Manhattan on July 19, 2021 in New York City. (Photo by Jose Perez/Bauer-Griffin/GC Images)

Ο φακός απαθανάτισε την πρωταγωνίστρια Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στο Σόχο φορώντας το iconic ροζ  Taffeta shirt dress του οίκου CH Carolina Herrera και κράτησε το Metropolitan Insignia Clutch, τα οποία μπορείτε να βρείτε στην CH boutique στο Golden Hall.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η Σίνθια Νίξον και η Κρίστιν Ντέιβις επέστρεψαν με εντυπωσιακά ρούχα και οι σκηνές αρχίζουν να παίρνουν μορφή μιας σειράς 10 επεισοδίων που θα παρουσιάζει το ταξίδι της ζωής και της φιλίας τους στην ηλικία των 50. 

Στο Golden Hall μπορείτε να βρείτε και τις χειροποίητες πολύχρωμες τσάντες της Herera.BILLY JOE

Η Billy Joe με φίλους της.

H γνωστή  σχεδιάστρια μόδας  Billy Joe, παρουσίασε την νέα της collection SUMMER 2021, σε  κοσμικό στέκι  στην Πλατεία Κολωνακίου, με παρουσιαστή τον πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρο Μπιμπίλα και μανεκέν την Πωλίνα Σανταλοβάκη και τους  Αχιλλέα Μάνο και  Αργύρη Κοντονικολάου. 

Το show πλαισίωσε  η γνωστή  σοπράνο Δέσποινας Τσολάκη. Τα Καπέλα  και οι κουαφ δημιουργίες by Cristina L.    Καλοκαιρινό hair styling

Ο Νάσος κα η Έλενα Καραπιπέρη, μας δίνουν νέες ιδέες για κοντά μαλλιά που βολεύουν την εποχή αυτή.

Από το σαλόνι τους στην Μηθύμνης 37 στην Πλατεία Αμερικής σε ένα όμορφο περιβάλλον και με την πολύτιμη πείρα τους προτείνουν την κουπ και το χρώμα που ταιριάζει ανάλογα με την προσωπικότητα και την εργασία κάθε γυναίκας.

Fashion model with straight short hair profile view


ΜΟΥΣΙΚΗ

ΖΩΗ ΛΙΑΝΤΑΡΑΚΗ

Η Ζωή Λιαντράκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Σπούδασε Γεωπόνος αποφοιτώντας πρώτη από την σχολή της και εργάζεται ως ερμηνεύτρια εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης. 

Από πολύ μικρή μπήκε στη ζωή της η μουσική και το τραγούδι, στην αρχή ως μέλλος χορωδιών στο σχολείο και στο ωδείο και αργότερα και ως σολίστα. 

Από το 2013 ασχολείται  επαγγελματικά με το τραγούδι  και σήμερα μας παρουσιάζει το νέο της «Όπου θέλει ας βγει» σε σύνθεση Κωνσταντίας Κατσιάμπα, στίχους Ντέπης Χατζηκαμάνη και ενορχήστρωση  Γιώργου Μίγκα,  από την Real Music. 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΪΣΙΔΩΡΟΥ

Ο ανερχόμενος ερμηνευτής Γιώργος Παπαϊσιδώρου μας παρουσιάζει το νέο του single με τίτλο «Νυχτοπερπατήματα».

Ένα ανεβαστικό τραγούδι, σε μουσική του ίδιου  και στίχους του Γιώργη Παπασιδέρη, που θα αγαπήσετε από το πρώτο άκουσμα!

Δείτε το lyric video!Για το καθιερωμένο τραγούδι μας διάλεξα έναν τραγουδιστή που λατρεύτηκε κι ένα τραγούδι που έγινε…Εθνικός Ύμνος. MY WAY με τον Φράνκι!  Απολαύστετο…

Μέχρι το επόμενο ραντεβού μας την ερχόμενη Παρασκευή σας στέλνω τα φιλιά μου. Να είστε όλοι καλά και να προσέχετε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code