Ανέβασε το tweet υποβαθμίζοντας τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και έμεινε ανενόχλητος.
Επανέλαβε το ίδιο από τα σκαλιά του Προεδρικού Μεγάρου, μετά από συνάντηση με τον Πρόεδρο και τους συνεργάτες του, και πάλι ουδείς τον έβαλε στη θέση του.
Και τρίτωσε το κακό με τις εκθέσεις του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό και την ΟΥΝΦΙΚΥΠ, στις οποίες αποτυπώνεται αυτή η άλλη «φιλοσοφία» που υιοθέτησε με την εδώ άφιξή του, ο ειδικός αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα, Κόλιν Στιούαρτ.
Κι όλα αυτά αν δεν ανατραπούν στο βαθμό που μπορούν να ανατραπούν θα μείνουν θλιβερές «υποθήκες» στο νέο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, όποιος και να είναι αυτός.
Η χλιαρή δήλωση, διά στόματος του κυβερνητικού Εκπροσώπου, ούτε πειστική είναι, ούτε καθησυχαστική ως προς τις κυβερνητικές προσπάθειες προς διόρθωση μιας κατάστασης που μόνο επιβαρυντική είναι για τη δική μας πλευρά.
Η κυβερνητική θέση έλεγε: «Έχουμε υποδείξει προς τους εκπροσώπους του ΟΗΕ ότι οι Εκθέσεις πρέπει να είναι δίκαιες, και δίκαιες δεν σημαίνει να τηρούν ίσες αποστάσεις».
Η Κυβέρνηση έχει καταβάλει προσπάθεια να διορθώσει σημεία επιμέρους ανακριβειών της Έκθεσης για την UNFICYP και τώρα οι προσπάθειες επικεντρώνονται στη διαμόρφωση του περιεχομένου του Ψηφίσματος που θα ακολουθήσει και για το οποίο θα κληθεί να αποφασίσει το Συμβούλιο Ασφαλείας.
Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………..