Αλέξης Τσίπρας: «Δεν πρέπει και δεν μπορούμε να μείνουμε απαθείς».

0
150

Με στίχους του Αναγνωστάκη το κάλεσμα Τσίπρα για το Ινστιτούτο του-Κάνει λόγο, μεταξύ άλλων, για έφοδο της Άκρας Δεξιάς.

«Φιλοδοξούμε να εκφράζουμε με όρους ιδεών, αλλά και πρωτοβουλίας, τη λογική της αισιοδοξίας, από την οποία έχει ανάγκη η εποχή μας. Την αισιοδοξία της βούλησης, που ξέρει και μπορεί να συνδυάζεται με την απαισιοδοξία της νόησης»…σημειώνει o πρώην Πρωθυπουργός και πρώην Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στο προσωπικό του μήνυμα στη νέα ιστοσελίδα του «Ινστιτούτου intsipras.gr», λίγες ώρες πριν την έναρξη της Διεθνούς Διάσκεψης για την Ειρήνη και των Βιώσιμη Ανάπτυξη, που ξεκινά τη Δευτέρα 17 Ιουνίου στο Ωδείο Αθηνών.

Συγκεκριμένα, στην παρέμβαση του με τίτλο «Ένα Μήνυμα Για Σένα», ο Αλέξης Τσίπρας περιγράφει πως:

«Σε ένα κόσμο που τον κατακερματίζουν οι πόλεμοι, το χάσμα ανάμεσα στην πλειοψηφία και τις ελίτ, η συστηματική καταστροφή του περιβάλλοντος και εσχάτως η έφοδος της άκρας Δεξιάς, το Ινστιτούτο μας θέλει να δώσει το δικό του μήνυμα: Δεν πρέπει και δεν μπορούμε να μείνουμε απαθείς».

«Οφείλουμε να δώσουμε χώρο στη σκέψη, τον προβληματισμό, το διάλογο που αμφισβητεί τα στερεότυπα και αναζητά το νέο»…καταλήγει ο πρώην Πρωθυπουργός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here