
Σε παρέμβαση του ο Κώστας Βαξεβάνης αναφέρει:
Θυμάστε τη δήλωση του Μητσοτάκη «είμαστε σε πόλεμο με τη Ρωσία»; Τον Κυριάκο-Ράμπο δεν τον έχουν καλέσει σε καμία συνάντηση για το Ουκρανικό. Έβαλε την Ελλάδα σε περιπέτειες παριστάνοντας τον λοχία των ΗΠΑ, αγόραζε εμφανίσεις στο Κογκρέσο ως αντάλλαγμα και τώρα τον θεωρούν κλόουν pic.twitter.com/KuJ9oEhYgM
— Kostas.Vaxevanis (@KostasVaxevanis) March 3, 2025
Υ.Γ. Οι ηγετίσκοι της ΕΕ θέλουν αίμα…του Δημήτρη Μ.
Οι ηγετίσκοι της ΕΕ θέλουν συνέχιση του πολέμου στην Ουκρανία και πιθανόν αλλαχού. Με απλά λόγια ηδονίζονται με τα ποτάμια αίματος, όχι των δικών τους και των παιδιών τους, αλλά με των άλλων-όλων των άλλων.
Εκλεγμένα και μη ανδρείκελα, αποκαλύπτουν εθελοντικά με τις καθημερινές τους δηλώσεις την πραγματική τους ταυτότητα, η οποία ούτε κατά διάνοια συμπίπτει με την Ανθρώπινη, με περισσότερες πιθανότητες να είναι αυτή των Βρικολάκων.