Ανοιχτή Σύγκρουση στη ΝΔ: Σφοδρά «πυρά» Σαμαρά και «καρφιά» από Καραμανλή κατά Μητσοτάκη!

0
87

«Ομοβροντία» κριτικής προς τον (απόντα) Κυριάκο Μητσοτάκη αποτέλεσε η πολύ-αναμενόμενη εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο.

Οι πρώην Πρωθυπουργοί και Πρόεδροι της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής έστειλαν με διαφορετικό τρόπο αλλά σε ίδιο μήκος κύματος το δικό τους μήνυμα προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καταλογίζοντάς του την εκλογική καθίζηση στις ευρωεκλογές, τα ταυτοτικά ζητήματα της ΝΔ, τα εθνικά θέματα και τον γάμο ομοφύλων.

Σφοδρή επίθεση του Αντώνη Σαμαρά σε Μητσοτάκη από το Πολεμικό Μουσείο.

Σφοδρή επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του στο Πολεμικό Μουσείο, στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή».

Ο Αντώνης Σαμαράς τον κατηγόρησε ευθέως ότι οργάνωσε σαμποτάζ με άδεια έδρανα κατά την ομιλία του για το νομοσχέδιο για τον γάμο ομοφυλοφίλων και μίλησε για υπουργούς που πανηγύριζαν αγκαλιά με ΛΟΑΤΚΙ την ψήφιση του νομοσχεδίου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είτε θα πρέπει να τον διαγράψει είτε να παραιτηθεί μετά από την αποψινή ομιλία του.

Κώστας Καραμανλής στο Πολεμικό Μουσείο πήρε τον λόγο μετά τον Αντώνη Σαμαρά και εξαπέλυσε πυρά για τη Στρατηγική Μητσοτάκη.

Μίλησε για απαξίωση εκείνων που σέβονται τις ρίζες τους, την πίστη τους και την εθνική τους υπερηφάνεια και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τα εθνικά θέματα.

«Σείστηκε» το Πολεμικό Μουσείο όταν ανέβηκε στο βήμα για την ομιλία του ο Κώστας Καραμανλής, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για το βιβλίο του Μανώλη Κοττάκη «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή».

Ο πρώην Πρωθυπουργός πήρε τον λόγο μετά τον Αντώνη Σαμαρά και εξαπέλυσε πυρά για τη στρατηγική Μητσοτάκη στα ελληνοτουρκικά και γκρέμισε το σχέδιό του για τη Χάγη, χαρακτηρίζοντάς τη σύναψη συνυποσχετικού ως αδιανόητη και αδύνατη.

Μίλησε για απαξίωση εκείνων που σέβονται τις ρίζες τους, την πίστη τους και την Εθνική τους υπερηφάνεια, ενώ έκανε λόγο για «στρεβλή παγκοσμιοποίηση» που «Προσβάλει τις βαθιές Εθνικές ρίζες».

Υ.Γ. Ο Καραμανλής έκανε το πιο δηλητηριώδες χτύπημα στον Μητσοτάκη.

Δεν αποκάλυψε μόνο όσα ετοιμάζει με τον Ερντογάν αλλά τον προειδοποίησε ότι αν τολμήσει να προχωρήσει σε υπογραφές θα βρει απέναντι του τον Ελληνικό λαό.

Υ.Γ.1. Παρέμβαση του Χάρη Καστανίδη για τις ομιλίες Σαμαρά και Καραμανλή στο Πολεμικό Μουσείο.

Σε παρέμβαση του ο Χάρης Καστανίδης αναφέρει:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here