Απεταξάμην τον Τσίπρα: Αποστάσεις του Στέφανου Κασσελάκη από τον πρώην Πρωθυπουργό.

0
165

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη για τον πρώην αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο όπως φαίνεται και στις δημοσκοπήσεις, η κεντροαριστερά εξακολουθεί να τον θεωρεί καταλληλότερο για αρχηγό της.

Απεταξάμην τον Τσιπρα: Αποστάσεις του Στέφανου Κασσελακη απο τον πρώην πρωθυπουργό

Ο «τραβάτε με κι ας κλαίω» Στέφανος Κασσελάκης παραχώρησε συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα τον οποίο υποτίθεται σνομπάρει επειδή ασχολείται κυρίως με το lifestyle του και τα κουτσομπολιά.

Στη συνέντευξη αυτή λοιπόν ρωτήθηκε για τη σχέση που διατηρεί με τον πρώην Πρόεδρο του κόμματος και στις απαντήσεις του βιάστηκε να ξεκαθαρίσει ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα έχει ενεργό ρόλο στην Ελληνική Πολιτική Σκηνή.

«Έχει τη δική του ενασχόληση με το ινστιτούτο. Ελπίζω να κάνουμε κάτι μαζί μέχρι τις ευρωεκλογές αλλά δεν το έχω ζητήσει γιατί δεν έχω σκεφτεί αυτό τον συνδυασμό. Το κόμμα είναι ενωμένο και αυτό φάνηκε στην εκδήλωση για το ευρώ-ψηφοδέλτιο.

Έχουμε επικοινωνία, μιλάμε 1-2 φορές την εβδομάδα» είπε ο Κασσελάκης για τον Α. Τσίπρα και όταν ρωτήθηκε για τη δημοσκόπηση στην οποία το πρόσωπο του πρώην προέδρου συγκεντρώνει μεγάλη δημοφιλία στον χώρο της κεντροαριστεράς, ο ίδιος απάντησε: «μου έχει πει ότι δεν θα διεκδικήσει κάτι στην κεντροαριστερά.

Επιθυμεί να συνεισφέρει στην ανάκαμψη όλου το κέντρο-αριστερού χώρου της Ευρώπης. Ο ίδιος μου έχει πει ότι το κεφάλαιο αυτό έχει κλείσει».

Μάλιστα, τη στιγμή που ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει εκφράσει δημόσια τα σχέδιά του, ο Κασσελάκης έτρεξε να υποστηρίξει ότι «δεν πρόκειται να είναι στην κυβέρνηση ως πρώην πρωθυπουργός. Είναι σημαία για τον ΣΥΡΙΖΑ και οι θέσεις του είναι σε ένα πιο διεθνές επίπεδο».

Με περίσσιο ναρκισσισμό, ο Σ. Κασσελάκης δήλωσε: «Έχω ήδη παγιωθεί στα Ελληνικά Πολιτικά Σκηνικά» ενώ στην ερώτηση για το αν θα καταφέρει να γίνει πρωθυπουργός, ο ίδιος απάντησε ότι θα κυβερνήσει και μόνος του γιατί θα έχει αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here