Μια οικονομική σκέψη που βοηθάει στην συνένωση των ευρωπαϊκών λαών και ταυτόχρονα βοηθάει στην αποπληρωμή του χρέους.
Η δημιουργία της ελληνικής τουριστικής μετοχής, καθώς και του ελληνικού ομολόγου θερμαντικών υλών.
-Η πρώτη είναι άμεσα εκτελεστή, λόγω των υπαρχόντων τουριστικών καταλυμάτων σε όλη την Ελλάδα.
-Η δεύτερη δημιουργείται μετά τις πρώτες εξορύξεις σε φυσικό αέριο ή πετρέλαιο.
Πως επιτυγχάνεται η επιτυχία της διαδικασίας; Γίνεται απαρίθμηση όλων των καταλυμάτων που μπορούν να υποδεχτούν ξένους (και πληρούν ορισμένες προδιαγραφές), σε όλη την επικράτεια, κι όχι μόνο στα νησιά. Δημιουργείται ένας κατάλογος ανά νομό και κατηγορία καταλύματος.
Κάθε μετοχή αντιστοιχεί σε ισόποση αξία που συνδυάζει χρόνο, τοποθεσία και έξοδα. Κάθε τουρίστας ή οικογένεια τουριστών θα προέρχεται μόνο από τις οικογένειες ευρωπαϊκών λαών που έχουν πιστώσει την χώρα μας.
Κάθε μετοχή θα είναι ισόποσης διάρκειας (1 βδομάδας ), δύο τοποθεσιών, μία στην Στερεά-Ελλάδα και μια στην νησιωτική σε αναλογία 4 με 3, αναλόγως της προτίμησης του ευρωπαίου τουρίστα.
Η χορήγηση των μετοχών αυτών σε πακέτα θα μειώνουν το χρέος των ιδιοκτητών καταλυμάτων που έχουν δανειστεί από τις εθνοποιημένες τράπεζες και θα παραχωρούνται σε ευρωπαίους με χαμηλά εισοδήματα σε πρώτη φάση.
Μετά την εξόρυξη φυσικού αερίου ή πετρελαίου και την δημιουργία του βαλκανικού αγωγού, η ποσότητα του πετρελαίου ή φυσικού αερίου που αποδίδεται από το κράτος, μετά την κάλυψη των βασικών εγχώριων αναγκών , θα αποτελεί μορφή επιδότησης που θα εκπίπτει στα έξοδα κάλυψης μόνο θερμαντικών αναγκών ευρωπαίων πολιτών.
Το επονείδιστο τοκογλυφικό χρέος πρέπει να διαχωριστεί από το κανονικό και να διαγραφεί.
Υπολογίζεται ότι με αυτόν τον τρόπο θα υπάρχουν 110.000.000 τουρίστες όλον τον χρόνο και μετά από 3 χρόνια που θα αρχίσει η εξόρυξη, το χρέος θα είναι το μισό της αξίας που έχει τώρα.
{jcomments on}