ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΩΠΟΙΗΣΗ των Οικονομικών δεδομένων της «ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ ΑΕ» ΟΤΑ ΚΗΦΙΣΙΑΣ μετά την αποτυχημένη Συναυλία που οργάνωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της!

0
367

-Θα απαιτηθεί η Αναγκαστική μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της «ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ ΑΕ»

-Να αναθεωρηθεί ο καθορισμός της  μελλοντικής Βιωσιμότητά της με Άμεση Καθαίρεση του Διευθύνοντα  Σύμβουλου, ο οποίος είναι εντελώς άσχετος στην ρύθμιση Θεμάτων και Αρχών Εταιρικής Διακυβέρνησης.

Οικονομική Ανάλυση.

1.Επικοινωνιακό Σενάριο το οποίο ανάρτησε το εν λόγω Άτομο στην ΚΗΦΙΣΙΑ (Α)ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ:

500 άτομα μείον 10% παιδιά έως 12 ετών και 10% καλεσμένοι και παρείσακτοι: 400 άτομα Χ 15 ευρώ/άτομο = 6000,00 ευρώ.

2.Ρεαλιστικό Σενάριο σύμφωνα με την καταμέτρηση ατόμων στην κατωτέρω φωτογραφία της Συναυλίας:

200 άτομα μείον 10% παιδιά έως 12 ετών και 10% καλεσμένοι και παρείσακτοι: 160 άτομα Χ 15 ευρώ/άτομο = 2400,00 ευρώ.

Σύμφωνα με την παρουσίαση της Δαπάνης της Συναυλίας στο Άλσος Κηφισιάς στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 10/07/24, το συνολικό κόστος υπολογίστηκε περίπου σε 18500,00 ευρώ!

ΚΑΤΑΛΗΞΗ:  Η «ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ ΑΕ» ΟΤΑ ΚΗΦΙΣΙΑΣ θα υποστεί μια τεράστια ζημία της τάξεως των 16100,00 ευρώ!

Κατά συνέπεια η Εταιρεία θα υποχρεωθεί να μειώσει, λόγω περιορισμένης ρευστότητας, το Μετοχικό της Κεφαλαίο για να καλύψει τα εν λόγω έξοδα και να συρρικνώσει τη δραστηριότητά της.

Επί Δημαρχίας Θωμάκου αυξήθηκε το Μετοχικό Κεφάλαιο της Εταιρείας «ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ ΑΕ» κατά 65000,00 ευρώ, για να δημιουργηθεί αποτελεσματική διαχειριστική ρευστότητα.

Αποτέλεσμα της απόφασης του πρώην Δήμαρχου ήταν η βελτιστοποίηση της οικονομικής δυνατότητας να αυξήσει τα μετρητά στο ποσό που είναι αναγκαίο για να πραγματοποιεί τις αναγκαίες πληρωμές και να καλύπτει τις άμεσες υποχρεώσεις της, σε λογικό κόστος.

Δυστυχώς οι Επιπόλαιες και Απερίσκεπτες ενέργειες επικοινωνιακής αποκλειστικά προβολής του Διευθύνοντα Σύμβουλου, πρώην βασικού μέλους Εγκληματικής Οργάνωσης (με απόφαση Δικαστηρίου), δημιούργησε την πλήρη ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΩΠΟΙΗΣΗ των Οικονομικών δεδομένων της Εταιρείας «ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ ΑΕ», με ότι αυτό συνεπάγεται!

ΤΟΝ είχε αναφέρει εκτενώς και ο πρώην Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος προ ημερησίας στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 10/07/24:

Όνειρο Καλοκαιρινής νύχτας του Σαίξπηρ!

Αφιερωμένο (1) Στο party του καλοκαιριού που οργάνωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μένανδρος Α.Ε. στο Άλσος Κηφισιάς και (2) Στις προλήψεις, δεισιδαιμονίες, ξόρκια, θρύλους και μάγια που ζούσαν και ζουν ακόμα στα λαϊκά στρώματα, τη νύχτα αυτή, στο καλοκαιρινό Ηλιοτρόπιο (Ηλιοστάσιο).

Το εν λόγω Άτομο Ονειρεύτηκε ότι:

-Ήταν μια βραδιά κεφιού για τους θεατές της εκδήλωσης!

-Δεν μπόρεσε να θυμηθεί τόσο χορό και τόσο κέφι σε άλλον καλλιτέχνη!

-Η Συναυλία άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και τα καλύτερα σχόλια! Ξέχασε όμως να μας πει από ποιους και από πόσους!

Ξεκίνησε το «Δούλεμα» για το κυκλοφοριακό πρόβλημα που δημιουργήθηκε λόγω της συγκέντρωσης περίπου 200 ατόμων στην Συναυλία του Σφήνου στο Άλσος Κηφισιάς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here