Ατύχημα σε τσουλήθρα παιδικής χαράς στη Νέα Κηφισιά.

0
902

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα περιστατικό ατυχήματος όπου τρίχρονο κοριτσάκι έπεσε από όργανο παιδικής χαράς στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στην Νέα Κηφισιά, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι.

Το γεγονός ανάρτησε αρχικά στο Facebook στις 21/09/18 ο Δημοτικός Σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής, Γιάννης Καπάτσος και στη συνέχεια δημοσιεύτηκε και σε ιστοσελίδα του «Πρώτου Θέματος» στις 26/09/18.

Πιο συγκεκριμένα το «Πρώτο Θέμα» έγραψε ότι το κοριτσάκι έπαιζε στην τσουλήθρα και λόγω του ότι δεν υπήρχε πλαϊνό προστατευτικό κάγκελο έπεσε στο έδαφος, το οποίο δεν διαθέτει το ειδικό δάπεδο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να διακομιστεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο και να του γίνουν τρία ράμματα στο κεφάλι.

Μάλιστα και στην ιστοσελίδα του συμβούλου αλλά και της εφημερίδας δημοσιεύονται το όργανο της παιδικής χαράς αλλά και η φωτογραφία του παιδιού τραυματισμένου, ύστερα από τη συναίνεση των γονέων, όπως αναφέρεται. Παρόλα αυτά μέχρι σήμερα κανείς δεν έχει επικοινωνήσει με τους υπεύθυνους του Δήμου Κηφισιάς.

Το περιστατικό κινητοποίησε άμεσα την Δημοτική Αρχή που αρχικά προσπάθησε να βρει την οικογένεια της μικρής και να μάθει για την υγεία της αλλά και για τα αίτια του ατυχήματος.

Δυστυχώς, δεν βρέθηκε ούτε στα νοσοκομεία της περιοχής κάποιο καταγεγραμμένο περιστατικό ούτε ο δημοτικός σύμβουλος έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το ατύχημα. Επίσης σε ερωτήσεις στην περιοχή κανείς δεν είχε δει ή ακούσει κάτι για το περιστατικό. 

Αμέσως, συνεργία του Δήμου, πήγαν στην συγκεκριμένη παιδική χαρά, διαπίστωσαν τη ζημία και την επιδιόρθωσαν. 

Όπως μας διαβεβαίωσαν από το Δήμο τακτικό συνεργείο περνάει και ελέγχει σχεδόν καθημερινά από τις παιδικές χαρές της Κηφισιάς και επιδιορθώνει τυχόν βλάβες, που δυστυχώς είναι πολλές αφού υπάρχει έξαρση με βανδαλισμούς σε πάρκα, σχολεία και γενικά όλα τα δημόσια κτίρια. Μάλιστα στο συγκεκριμένο όργανο είχαν γίνει εργασίες συντήρησης πριν από το καλοκαίρι. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο «Πρώτο Θέμα» στις 27/09/18 ο Δήμος Κηφισιάς εξέδωσε ανακοίνωση που υποστηρίζει ότι το όργανο από το οποίο έπεσε και τραυματίστηκε το 3χρονο κοριτσάκι στο κεφάλι είχε επισκευαστεί τον Απρίλιο.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ ΕΔΩ…….

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here