Βελόπουλος: Συνυπεύθυνος σε Εσχάτη Προδοσία ο Μητσοτάκης και οι συναυτουργοί Βουλευτές του!

0
111

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη Βουλή η παραδοχή Μητσοτάκη ότι η στήριξη στην Ουκρανία προκάλεσε κενά στην Αμυντική ικανότητα της χώρας.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος κατηγόρησε για Εσχάτη Προδοσία τον Πρωθυπουργό και απευθυνόμενος στους βουλευτές της ΝΔ πρόσθεσε με νόημα ότι και εκείνοι είναι συναυτουργοί στην Εσχάτη Προδοσία!

Υπενθυμίζεται ότι η πρώην αναπληρώτρια Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ Νάντια Σάντλοου, μιλώντας με τον Πρωθυπουργό του είπε ότι:

«Η Ελλάδα έχει κάνει απίστευτα πολλά για την Ουκρανία. Είστε ένα από τα κορυφαία κράτη στην παροχή πυραύλων και πυρομαχικών στους Ουκρανούς».

Και εκείνος της απάντησε:

«Ταυτόχρονα, όμως, πρέπει να εξετάσουμε τα κενά, που έχει δημιουργήσει αυτό στις δικές μας Αμυντικές ικανότητες».

Υ.Γ. Ομολογία για Ειδικό Δικαστήριο από τον Μητσοτάκη για τα όπλα στην Ουκρανία!

Ομολογία για ειδικό δικαστήριο από τον Μητσοτάκη για τα όπλα στην Ουκρανία!

Υ.Γ. Εθνική Άμυνα: «Κενά στην Άμυνα» λόγω Ουκρανίας!

Ο Στρατηγός ε.α. Γεώργιος Καμπάς και επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ και ο Πάρις Καρβουνόπουλος δημοσιογράφος του militaire.gr και της Real News στο Kontra News 21:30 με τον Πάνο Χαρίτο.

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκληθεί από την δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα περί «Κενών στις δικές μας Αμυντικές Ικανότητες», λόγω της στήριξης της Ουκρανίας, στην συνέντευξη που παραχώρησε στο πλαίσιο του NATO Public Forum, στη Nadia Schadlow, μέλος του Hudson Institute και πρώην Αναπληρώτρια Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here