ΒΕΤΟ στην Υποψηφιότητα Μπελέρη στο Ευρώ-ψηφοδέλτιο της ΝΔ από την Υφυπουργό Εξωτερικών Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου;…του Μανώλη Κοττάκη.

0
536

-Ποιος διοικεί αυτό το κόμμα;

-Βέτο στην υποψηφιότητα Μπελέρη στο Ευρώ-ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. από την Υφυπουργό Εξωτερικών Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου,

Βέτο στην υποψηφιότητα Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ από την υφ Εξωτερικών Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου

-Βέτο και στις υποψηφιότητες δεξιών από τους εκσυγχρονιστές και την ομάδα της «Ελευθεροτυπίας» στο Μαξίμου.

Συμπτώματα πολιτικού εκφυλισμού τής πάλαι ποτέ κεντροδεξιάς παρατάξεως, με δραματικές επιπτώσεις στα Εθνικά θέματα και δη στην προστασία των Ελληνικών πληθυσμών στα Βαλκάνια, εκδηλώνονται με ραγδαίους ρυθμούς στο Μέγαρο Μαξίμου, με αφορμή την κατάρτιση του Ευρώ-ψηφοδελτίου της Ν.Δ.

Οι δημοσκοπήσεις-φωτιά που έλαβε στα χέρια του το Πρωθυπουργικό επιτελείο και καταγράφουν με αναλυτικά ευρήματα τον ακρωτηριασμό που υπέστη η Ν.Δ. στα δεξιά νώτα της:

-μετά την ψήφιση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών,

-την σύγκρουση με την Εκκλησία,

-την νομιμοποίηση χιλιάδων παράνομων μεταναστών,

-την πολιτική αναισθησία που δείχνει για τα Τέμπη,

-την υποχωρητικότητα στα Ελληνοτουρκικά,

έχουν σημάνει συναγερμό στο γραφείο του Πρωθυπουργού, ο οποίος αναζητά δεξιό υποψήφιο «άλλοθι» για να εξισορροπήσει κάπως την Πασοκοποίηση του ψηφοδελτίου από τον Πύρρο Δήμα, την Εύη Χριστοφιλοπούλου, τη Μαρία Σπυράκη, τον Δημήτρη Τσιόδρα, τη Βούλα Πατουλίδου, τον Δημήτρη Σέρμπο και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις.

Ευρωεκλογές: Αυτοί είναι οι πρώτοι 28 υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας -... | Πολιτική Ειδήσεις

Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πύρρος Δήμας, η ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο διεθνολόγος Σωτήρης Σέρμπος, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Δημήτρης Τσιόδρας και η δημοσιογράφος Βίκυ Φλέσσα.

Το ζήτημα για τον κύριο Μητσοτάκη, ο οποίος αναγνωρίζει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει έστω και οψίμως (μολονότι προειδοποιήθηκε από την εφημερίδα μας με επανειλημμένα σημειώματα την τελευταία τριετία), είναι ότι, με εξαίρεση τους προερχόμενους από τη Ν.Δ. Σταύρο Παπασταύρου (με τα γνωστά ζητήματα), Παύλο Μαρινάκη και Γιάννη Μπρατάκο (που κρατά στάση ουδετερότητας στις διαμάχες μεταξύ μεταρρυθμιστών και συντηρητικών του Μεγάρου), το ιερό του Μεγάρου έχει καταληφθεί από δύο ομάδες του εκσυγχρονισμού, οι οποίες θέτουν «βέτο» σε κάθε του βήμα.

Με συνέπεια ο έχων τον τίτλο «Πρόεδρος της Ν.Δ.» να έχει καταστεί Πολιτικός όμηρος των κηπουρών του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι στο κόμμα τους ήταν τα παιδιά για τα θελήματα. Στη Ν.Δ. κατάφεραν και έγιναν Πολιτικοί «νοματαίοι».

Η κρίση σοβεί από την πρώτη ημέρα της διακυβέρνησης της Ν.Δ., αλλά ο ένας πόλος που αντιστάθμιζε τα πράγματα στο Μέγαρο, ο Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης Γρηγόρης Δημητριάδης, ο οποίος ερχόταν κατά καιρούς σε σύγκρουση με τον Γιώργο Γεραπετρίτη και τον Άκη Σκέρτσο για το «καλό» του Πρωθυπουργού, δεν υπάρχει εκεί (εμφανώς) για να αποτελεί (με όλα του τα ελαττώματα) τη θεσμική μνήμη του κόμματος. Τη σταθερά.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here