ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ με εμπρηστή που βάζει φωτιά την ώρα που ισχυροποιούνται οι άνεμοι.

0
304

ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ……..

Ο μαυροφορεμένος άντρας, πραγματικός αίλουρος, βάζει την φωτιά την ώρα που οι άνεμοι όπως φαίνεται από το βίντεο έχουν ισχυροποιηθεί. Μετά την ανάφλεξη φεύγει προς την αντίθετη κατεύθυνση και χάνεται μέσα στην βλάστηση. 

Είναι ντοκουμέντο εμπρησμού και αποδεικνύει ότι μιλάμε για οργανωμένο σχέδιο. Έτσι εξηγούνται και οι 15 εστίες σε μόλις τρία σημεία.

ΔΕΙΤΕ το βίντεο με το επίμαχο κομμάτι πατώντας ΕΔΩ……..

61 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

– Χτύπησαν αντίθετες περιοχές ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ για να διασπείρουν τις δυνάμεις.

– Έβαλαν τις φωτιές μέσα στην δασική έκταση με τέτοια φορά ώστε να γιγαντωθεί και να κατευθυνθεί σε κατοικημένες περιοχές.

– Χτύπησαν τις δύο εξόδους της Αττικής. Την Κινέττα και την Ραφήνα.

– Εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την ένταση και την φορά των ανέμων.

Ο γενικός γραμματέας πολιτικής προστασίας μίλησε ευθέως για ημέρες του 2007. Εκεί συντελούν όλα τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, αλλά κυρίως το πως, που και πότε εκδηλώθηκαν οι εστίες της πυρκαγιάς.

Όπως και η εκμετάλλευση των καιρικών συνθηκών οι οποίες ήταν γνωστές εδώ και ημέρες και συνέβαλαν τα μέγιστα στο καταστροφικό έργο.

Εάν η πυροσβεστική δεν επενέβαινε άμεσα και δεν εκκένωνε υποχρεωτικά κάθε σπίτι που βρισκόταν στην ακτίνα της απειλής, τότε θα μιλάγαμε για δεκάδες νεκρούς όσον αφορά την Κινέττα. 

Στο Μάτι όμως που σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η εστία εμφανίστηκε στις επτά το απόγευμα και εξελίχθηκε σε πυρκαγιά 30 m ύψους μέσα σε ελάχιστο χρόνο, δυστυχώς μιλάμε για δεκάδες νεκρούς. Μακάρι να διαψευστούμε, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, μιλάμε για ανείπωτη τραγωδία.

Ο πρωθυπουργός επέστρεψε εσπευσμένα από το εξωτερικό, ενώ ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας έθεσε όλα τα μέσα του στρατού στην μάχη της κατάσβεσης. 

Τόσκας, Σκουρλέτης, Σπίρτζης και Πολάκης μαζί με την Δούρου βρίσκονται στο Κέντρο Επιχειρήσεων. 

Υ.Γ. ΧΑΡΤΗΣ Δείτε πως ξεκίνησε η φωτιά – κυριολεκτικά από το πουθενά η εστία.

Υ.Γ.1. Εισαγγελική παρέμβαση για τις φωτιές.

Εντολή για τη διενέργεια έρευνας προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια της φονικής πυρκαγιάς στην Αττική διέταξε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου.

Η κ. Δημητρίου διαβίβασε δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλία Ζαγοραίο με την εντολή να διερευνηθούν τα πάντα σχετικά με τις χθεσινές πυρκαγιές που οδήγησαν στον τραγικό θάνατο δεκάδες πολίτες και σε καταστροφή περιουσιών.

Υ.Γ.2. Υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, έλαβε χώρα έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου στις 14:00, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές για την εξέλιξη και αντιμετώπιση των πυρκαγιών, την περίθαλψη των πληγέντων, τη λήψη αναγκαίων μέτρων, για τη φύλαξη των σπιτιών στις πληγείσες περιοχές και την αποκατάσταση των ζημιών.

Στη σύσκεψη μετείχαν οι Πάνος Σκουρλέτης, Πάνος Καμμένος, Νίκος Τόσκας, Παύλος Πολάκης, Σωκράτης Φάμελλος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Χρήστος Σπίρτζης, Ρένα Δούρου, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης και ο επικεφαλής της ΕΥΠ, Γ. Ρουμπάτης.

Υ.Γ.3. Σε 24ωρη επιφυλακή η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κηφισιάς.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here