Βόμβα Σπίρτζη: Ο Αλέξης ετοιμάζει νέο Κεντροαριστερό Κόμμα!

0
77

«Ο Αλέξης Τσίπρας θα μπορούσε να είναι ο ηγέτης της κεντροαριστεράς και έχει ρόλο να παίξει»τόνισε σήμερα στον Talk Radio ο Χρήστος Σπίρτζης, βάζοντας φωτιά στα σενάρια της επόμενης μέρας.

Ο πρώην Υπουργός υπεραμύνθηκε της θέσης του για ενιαίο προοδευτικό χώρο, τονίζοντας πως τα εκλογικά αποτελέσματα δείχνουν πως ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε το ΠΑΣΟΚ μόνοι τους δεν μπορούν να μπουν σε τροχιά διακυβέρνησης.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το documentonews.gr, κορυφαία και ιστορικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εδώ και καιρό βρίσκονται σε διεργασίες με πρόσωπα του ευρύτερου προοδευτικού χώρου.

Και μέσα σε όλα αυτά, υπάρχει στο τραπέζι (πιθανότατα να κατατεθεί επίσημα τέλος του μήνα) η πρόταση για εσωκομματικό δημοψήφισμα με πρωτοβουλία Θεοχαρόπουλου και Ραγκούση για συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ στην προσπάθεια ανασύνθεσης της κεντροαριστεράς.

«Έχουμε υποστεί μεγάλη ήττα και γίνεται μεγαλύτερη όταν η ΝΔ έχει χάσει 14 μονάδες και ο κόσμος δεν έχει τι να ψηφίσει»…είπε ο Χρήστος Σπίρτζης και πρόσθεσε πως: «Όταν χάνεις σε χαλαρή ψηφοφορία και σε αριθμό πολιτών και σε ποσοστό δεν πας καλά. Η χώρα είναι σε κρίση και πρέπει να πάρουμε αποφάσεις».

Επίσης, εκτίμησε ότι έγιναν πάρα πολλά λάθη στην προεκλογική περίοδο, με το κόμμα να υιοθετεί μια πολιτική ατζέντα που «δεν ενδιέφερε την κοινωνία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here