ALERT: Γέμισε Αλβανικές σημαίες το Γαλάτσι: Φιέστα Έντι Ράμα στο Κλειστό Γυμναστήριο!

0
101

-Η ανάρτηση του Αλβανού Πρωθυπουργού με…συρτάκι και Παρθενώνα…

Από νωρίς το πρωί πολλοί Αλβανοί που μένουν και εργάζονται στην Ελλάδα αλλά και άλλοι που ταξίδεψαν από τη χώρα τους στην Αθήνα για να παραβρεθούν στην εκδήλωση καταφτάνουν στο Christmas Theatre.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας καταφτάνουν στο Κλειστό κρατώντας σημαίες της Αλβανίας ή με μπλουζάκια που έχουν τυπωμένη τη φωτογραφία του Έντι Ράμα.

Φιέστα» Ράμα: Ξεκίνησε η ομιλία του - Γεμάτο κόσμο το Κλειστό Γαλατσίου - Η Βραδυνή

Τα μέτρα ασφαλείας στο στάδιο είναι δρακόντεια και οι παρευρισκόμενοι περνούν από μηχανήματα ελέγχου πριν από την είσοδό τους.

Ήδη από χθες, τουλάχιστον 2.000 άνθρωποι ταξίδευσαν από την Αλβανία προς την Ελλάδα για να δώσουν το παρών στην ομιλία του Αλβανού Πρωθυπουργού.

Νωρίς το πρωί ο Έντι Ράμα έκανε ανάρτηση στο Facebook για τη σημερινή εκδήλωση με ένα βίντεο «ντυμένο» με συρτάκι και εικόνες από τον Παρθενώνα, όπου κυματίζουν η Ελληνική και η Αλβανική σημαία.

Έφτασε στην Αθήνα ο Ράμα: Γέμισε με κόσμο το Κλειστό του Γαλατσίου

Ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, που ετοιμάζεται να «κατακτήσει» την Αθήνα στη συγκέντρωση που θα κάνει στο Γαλάτσι, παρουσιάζει και μια καλλιτεχνική παράσταση στην  οποία θα συμμετέχουν η γνωστή τραγουδίστρια αλβανικής καταγωγής Ελένη Φουρέιρα και ο  Αλβανός ράπερ Rigels Rajku, γνωστός ως Noizy, όπως σημειώνει ο δημοσιογράφος Αρτούρ Μπίμπε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here