Θερμά συγχαρητήρια, για την Ανευθυνότητα, Ανακρίβεια και Τοξικότητα των απαντήσεών σας, αλλά και για τον Συκοφαντικό τρόπο με τον οποίο απαντάτε κ. Τάσο Τσιμπλάκη!

0
359

Δεν μας Ενδιαφέρουν τα τοξικά σχόλια σας και δεν Ασχολούμαστε καν με την διαγραφή τους!

Αντιθέτως, οτιδήποτε σχόλια αναρτώνται από την Kifisia Press π.χ στην ιστοσελίδα του FB «ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΕΚΑΛΗΣ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ» και αλλού, διαγράφονται άμεσα!

Αναφορικά με τις αρμοδιότητες του ΣΠΑΠ, σας ρωτάμε να μας εξηγήσετε για την Συμβολή στις προσπάθειες πυρόσβεσης των υπάλληλων του ΣΠΑΠ στην τοποθεσία Παλαιά Πεντέλη!

Ρωτάμε τι έχετε να μας πείτε για τα Σχόλια του Νίκου Τόλιου Δημότη Πεντέλης στο FB: Ο ΣΠΑΠ Εγκατέλειψε την Πεντέλη!

Ρωτάμε επίσης γιατί σχολιάσατε  με τέτοιο Τοξικό και Συκοφαντικό τρόπο, τα Παράπονα Κατοίκων που έζησαν τον Πύρινο Εφιάλτη στην Πεντέλη!…της Eleni Papamichali στο FB;

Προκαλείτε Ντροπή και Όνειδος κ. Τάσο Τσιμπλάκη, που σχετίζεται με την Ηττοπάθεια σας και τα συναισθήματα Αδυναμίας σας, που ποτέ στο παρελθόν δεν ξαναζήσανε οι Δημότες των Βορείων Προαστείων και ειδικότερα της Κηφισιάς!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Από την Επίσημη ιστοσελίδα του Σ.Π.Α.Π. πάντως, οι Δημότες κ. Τάσο Τσιμπλάκη διαπιστώνουν ότι στην πυρόσβεση φωτιάς π.χ. στην Ανθούσα συμμετείχε και ο ΣΠΑΠ!

Η Ανακοίνωση αυτή είναι FAKE κ. Τάσο Τσιμπλάκη;;

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ και Δήμαρχος Κηφισιάς, κ. Βασίλης Ξυπολυτάς, παρέλαβε τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα 4X4, παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κ. Βασίλη Κικίλια.

Η κ. Κοσμοπούλου Δήμαρχος Νέας Πεντέλης, επίσης, συνεχάρη τον Πρόεδρο του Σ.Π.Α.Π. Βασίλη Ξυπολυτά, καθώς στο σύντομο χρονικό διάστημα που έχει αναλάβει, σχεδόν διπλασίασε τον στόλο του ΣΠΑΠ και δήλωσε πως «με τα νέα πυροσβεστικά οχήματα ενισχύεται σημαντικά η  πρόληψη και αντιμετώπιση ενδεχόμενων επικίνδυνων περιστατικών πυρκαγιάς στην περιοχή μας».

Παραλαβή τεσσάρων Πυροσβεστικών Οχημάτων 4X4, για την ενίσχυση του στόλου του ΣΠΑΠ, από τον Πρόεδρο Βασίλη Χυπολητά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here