Η «Δύναμη Ελπίδας» Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης στο πλευρό των Πυρόπληκτων Συνανθρώπων μας.

0
205

-Με λιγότερες Ευθύνες και την ίδια Υπευθυνότητα, κάνουμε και Πάλι το Κοινωνικό Καθήκον  Μας…

-Συγκεντρώνουμε Ανθρωπιστική Βοήθεια για τους Πυρόπληκτους Συνάνθρωπους Μας…

Χθες 23/08/24 παραδώσαμε την πρώτη προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας.

Τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μαραθώνα για να προωθηθούν στους πολίτες που χρήζουν αυτής της αρωγής.

Τα παρέλαβε η Κοινωνική Λειτουργός του Δήμου κ. Μαρία Καναβάκη η οποία ως πρώτη προτεραιότητα θα τα προωθήσει στους πυρόπληκτους στον Βαρνάβα και Καλέντζι.

Παράλληλα κατευθύνεται άμεση βοήθεια σε οικογένειες της Πεντέλης και των Βριλησσίων.

Θα θέλαμε, από καρδιάς, να ευχαριστήσουμε από όλες και όλους τους Συμπολίτες μας για την απλόχερη και ανιδιοτελή προσφορά τους και την παραχώρηση του σημείου συγκέντρωσης των ειδών πρώτης ανάγκης.

Από την πλευρά μας θα ακολουθήσουν επόμενες κινήσεις αλληλεγγύης σύμφωνα με τις οδηγίες της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μαραθώνα και όποιων άλλων ζητηθεί.

Η κ. Βέρα Προϊστάμενη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαραθώνα, η πρώην Πρόεδρος της Κοινωνικής Μέριμνας κ. Κατερίνα Καραλή και ο πρώην Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης κ. Κύρος Ασφής.

ΚΑΤΑΛΗΞΗ:

Σε Αντίθεση ο Δήμος Κηφισιάς, στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης και της έμπρακτης στήριξης προς τους πυροπαθείς και ευάλωτους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από την πυρκαγιά της 11ης Αυγούστου ο Δήμος Κηφισιάς Συγκέντρωσε Μόνο αγαθά και είδη πρώτης ανάγκης.

Ο άδειος ο τενεκές κάνει το μεγαλύτερο θόρυβο. – piq

Με πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου, κ. Μαρία Κεφαλά Σαλματάνη παρουσία της Δημοτικής Συμβούλου κ. Αγγελικής Βαλασοπούλου και της πολύτιμης βοήθειάς της, συγκεντρώθηκε στο Ζηρίνειο, αλλά και στο Εντευκτήριο της Εκάλης σημαντική ποσότητα τροφίμων και νερών, η οποία διανεμήθηκε ήδη στους πυρόπληκτους.

Το ΠΩΣ παραδόθηκαν/διανεμήθηκαν στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας δεν γίνεται ουδεμία αναφορά!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here