Η Καλπάζουσα Διαφθορά διασύρει ξανά την Κύπρο. Ποιοι να λογοδοτήσουν για μεγατονικά σκάνδαλα;…του Σάββα Ιακωβίδη.

0
114

Οι ένοχοι των mega-σκανδάλων είναι σε πολλά επίπεδα: Πολιτικά, πολιτειακά, κομματικά, οικονομικά, επιχειρηματικά, δικηγορικά. Είναι πασίγνωστοι! Έχουν ονόματα και διευθύνσεις!

Η καλπάζουσα διαφθορά διασύρει ξανά την Κύπρο. Ποιοι να λογοδοτήσουν για μεγατονικά σκάνδαλα; – ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

Όσον αφορά, τουλάχιστον, το τερματικό φυσικού αερίου στο Βασιλικό, υπάρχει μια βάσιμη ελπίδα ότι οι ένοχοι θα προσαχθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης, αφού την έρευνα ανέλαβε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία!

Η Κυπριακή Δημοκρατία και οι Κύπριοι δεν πρόκειται να ησυχάσουν αν δεν τερματιστεί διά ροπάλου η ατιμωρησία, η οποία συντρίβει το Κράτος Δικαίου.

Η διαχρονική ατιμωρησία αιμοδοτεί το θράσος των λυμεώνων, που εκβιάζουν την ανοχή, η οποία καταλήγει στη γνωστή κυπριακή νοοτροπία, «κρύψε να περάσουμε»!

Όμως, κρύβονται οι απάτες; Κρύβεται η λεηλασία του κράτους; Κρύβονται οι διεφθαρμένοι; Και πόσο ακόμα οι Κύπριοι να αντέξουν τη βρόμα και τη δυσωδία, τη σαπίλα και τη σαπρία, που αναδίδεται χρόνια τώρα δηλητηριώδης από σκάνδαλα μεγατόνων, διαρπαγή και λαμογιά, ατασθαλίες, λεηλασίες, ασωτίες πολιτικών, κυβερνώντων και δημοσίων λειτουργών;

Όλα ατιμώρητα, ακαταδίωκτα, ανέλεγκτα, χωρίς λογοδοσία! Λογικά, οι Κύπριοι κάθε μέρα έπρεπε να διαδηλώνουν στους δρόμους και να απαιτούν κάθαρση, τιμωρία, φυλάκιση των αρπάγων του δημόσιου πλούτου.

Στη μακάρια, δήθεν Eυρωπαϊκή Κύπρο, τέτοιες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας δεν… οργανώνονται. Είμαστε η τελευταία αφρικανική χώρα της Ευρώπης! Στην υπανάπτυκτη, όμως, και φτωχή Μπανγκλαντές, πρόσφατα οργανώθηκαν οργισμένες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για τη διαφθορά στην Αστυνομία.

Σκοτώθηκαν δεκάδες και τραυματίστηκαν εκατοντάδες. Στην Ευρωπαϊκή Κύπρο, ούτε διαδηλώσεις, ούτε διαμαρτυρίες, ούτε οργίλες απαιτήσεις για να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη πολιτικά λαμόγια, που κατασπαράζουν τον τόπο. Όλα ήρεμα, πλην κάποιων δηλώσεων από κομματικούς ηγέτες, που ζητούν να λάμψει η αλήθεια.

Η συνέχεια στη ΠΗΓΗ………….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here