Η κατάσταση στο Δάσος Καστρίτσας και Φασίδερι καθώς και στα ρέματα είναι Απελπιστική!

0
102

Στις 12 Ιουνίου έστειλα με mail στην Υπηρεσία Καθαριότητας αυτές τις φωτογραφίες που αφορούν αποκλειστικά την οδό Κέδρων-περιοχή Φασίδερι-Εκάλη, με mail στην Υπηρεσία Καθαριότητας.

Στις 15/6 έκανα και ηλεκτρονικό αίτημα στο novoville. Όπως βλέπετε, 17/6 έλαβα την απάντηση πως το αίτημά μου επιλύθηκε από την αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου.

Δεν ισχύει! Όλα είναι εκεί! Στη θέση τους! 22/06!…

Όλες οι φωτογραφίες αφορούν την οδό Κέδρων-περιοχή Φασίδερι στην Εκάλη. Όλα τα κηπαία μαζί με έναν μεγάλο όγκο δαδιών (ενδεικτικά είναι και στη φωτογραφία που ανέβασα στο novoville) είναι παρατημένα σε δασική έκταση. Προφανώς και έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης οι κάτοικοι!

Αλλά, άλλο τόσο έχει και η αντιδήμαρχος καθαριότητας διότι δεν αντιλαμβάνεται την επικινδυνότητα της κατάστασης εν μέσω αντιπυρικής περιόδου με τόσο ακραίες συνθήκες που βιώνουμε!

Θα πρέπει επιπλέον να επισημάνω πως δεν κατοικώ στην οδό Κέδρων. Ανήκω όμως σε μία μικρή ομάδα ενεργών πολιτών που τα τελευταία χρόνια, περιπολούμε στο δάσος και στα ρέματα και έχουμε πλήρη εικόνα της εγκατάλειψης.

Η κατάσταση λοιπόν μέσα στο Δάσος Καστρίτσας και Φασίδερι καθώς και στα ρέματα είναι απελπιστική. Οφείλετε να το φροντίσετε.

Η Πρόληψη είναι καλύτερη από την Καταστολή!…

Αυτό είναι μόνον ένα μικρό δείγμα. Υπάρχουν και άλλα πολλά! Οφείλετε να το φροντίσετε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here