Η ΝΔ τελειώνει τον Πρωτογενή Τομέα μέσω Λατινικής Αμερικής;;

0
66

Αν το 2024 το Αγροτικό ισοζύγιο Ελλάδας με Mercosur είχε έλλειμμα σχεδόν 0,5 δις €, τι θα γίνει χωρίς δασμούς;

Αυτό δεν είναι συμφωνία. Είναι Οικονομική Εκτέλεση.

-Αδασμολόγητο κρέας, λάδι, μέλι, ζάχαρη, σόγια.

-Χαμηλό κόστος, χαλαροί έλεγχοι, άνισοι κανόνες.

-Κερδίζουν οι Πολυεθνικές.

-Χάνουν Αγρότες και ύπαιθρος.

Υ.Γ. Φορτισμένη Αντιπαράθεση ανάμεσα σε Αγρότη και τη Βουλευτή της ΝΔ, Χριστίνα Αλεξοπούλου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συζήτησης για τα προβλήματα του Πρωτογενούς Τομέα.

Ο αγρότης, εμφανώς αγανακτισμένος, κατηγόρησε την Κυβέρνηση ότι αφήνει τους παραγωγούς «Ανταγωνιστικά Εκτεθειμένους» απέναντι σε εισαγόμενα προϊόντα, τα οποία, όπως είπε: «Ταξιδεύουν 40 μέρες από Λατινική Αμερική» και συχνά είναι «γενετικά μεταλλαγμένα».

Παράλληλα, υποστήριξε ότι οι Έλληνες παραγωγοί καλούνται να λειτουργήσουν με αυστηρά Ευρωπαϊκά Πρότυπα, ενώ ταυτόχρονα επιβαρύνονται με νέους φόρους, όπως το «Ανθρακικό αποτύπωμα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here