Κάθε μέρα και πιο χαμηλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

0
672

Ο Κ. Μητσοτάκης όχι μόνο καθοδηγείται από την ακροδεξιά πτέρυγα του κόμματός του, αλλά πια άνοιξε την κερκόπορτα του φασισμού στο ιστορικό κόμμα της ΝΔ.

Ο ίδιος από το βήμα του συνεδρίου είπε ότι οι αντίπαλοί του πρέπει να ηττηθούν για τις ιδέες τους.

Άλλωστε πολύ πρόσφατα ο Μάκης Βορίδης  είχε χαρακτηρίσει ως ελαττωματικές τις ιδέες της Αριστεράς, ενώ με πιο μπρουτάλ ύφος Γεωργιάδης και Σαμαράς έχουν μιλήσει για διώξεις και γδαρσίματα.

Οι φρονηματικού χαρακτήρα διώξεις εναντίον της Αριστεράς τέλειωσαν το 1974. Πραγματικά κρίμα για τον κατήφορο του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος σε πραγματικό αδιέξοδο ασπάζεται τον εθνολαϊκισμό χωρίς να αντιλαμβάνεται σε τί βαθμό δηλητηριάζει την πολιτική ζωή του τόπου.

Κάθε μέρα απροκάλυπτα μετατρέπεται σε νεροκουβαλητή του φασισμού!…….

Κάθε μέρα και πιο χαμηλά ο Μητσοτάκης

Ο Κ. Μητσοτάκης όχι μόνο καθοδηγείται από την ακροδεξιά πτέρυγα του κόμματός του, αλλά πια άνοιξε την κερκόπορτα του φασισμού στο ιστορικό κόμμα της ΝΔ. Ο ίδιος από το βήμα του συνεδρίου είπε ότι οι αντίπαλοί του πρέπει να ηττηθούν για τις ιδέες τους. Άλλωστε πολύ πρόσφατα ο Μάκης Βορίδης είχε χαρακτηρίσει ως ελαττωματικές τις ιδέες της Αριστεράς, ενώ με πιο μπρουτάλ ύφος Γεωργιάδης και Σαμαράς έχουν μιλήσει για διώξεις και γδαρσίματα. Οι φρονηματικού χαρακτήρα διώξεις εναντίον της Αριστεράς τέλειωσαν το 1974. Πραγματικά κρίμα για τον κατήφορο του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος σε πραγματικό αδιέξοδο ασπάζεται τον εθνολαϊκισμό χωρίς να αντιλαμβάνεται σε τί βαθμό δηλητηριάζει την πολιτική ζωή του τόπου. Κάθε μέρα απροκάλυπτα μετατρέπεται σε νεροκουβαλητή του φασισμού. #Αριστεία

Publiée par Οι Άριστοι sur Samedi 15 décembre 2018

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here