«Καταστροφή» στο Ουκρανικό Μέτωπο και σενάρια Πυρηνικού Ολέθρου.

0
72

Καλεσμένος του Δημήτρη Λιάτσου στον «Ιδεοχώρο», ο Αντιστράτηγος ε.α. και Γεωπολιτικός αναλυτής, Ιωάννης Μπαλτζώης. Συζητούν για την κατάσταση στο «ουκρανικό μέτωπο», καθώς και για τους φόβους Πυρηνικού Πολέμου.

Ανησυχίες που ενισχύθηκαν σοβαρά μετά τις «συζητήσεις» στη Δύση να «επιτραπεί» στο Κίεβο να χρησιμοποιήσει πυραυλικά συστήματα μεγάλου βεληνεκούς που έδωσαν οι Δυτικοί στους Ουκρανούς, προκειμένου να πληγούν στόχοι εντός της Ρωσίας, ακόμα και στη Μόσχα.

Για να απαντήσει η Ρωσική Ηγεσία ότι, σε αυτή την περίπτωση, αυτό θα σημάνει πλέον άμεση σύγκρουση Ρωσίας-ΝΑΤΟ και ενδεχόμενη «Πυρηνική Απάντηση».

0:00 Έναρξη εκπομπής. Κυρίαρχη μια λέξη: καταστροφή στις γραμμές της Ουκρανίας. Χιλιάδες Ουκρανοί απαρνούνται την Ουκρανική υπηκοότητα. Εκατοντάδες αυτοκίνητα στρατονόμων, πυρπολούνται

3:50 Ιδεοχώρος, ακούμε αλήθειες! Τρέλα, η κατάσταση που βιώνουμε στην Ευρώπη. Εγγλέζοι, προβοκάτορες της ιστορίας

7:00 ΣΙΑ και Πεντάγωνο δεν εγκρίνουν πλήγματα μακρού βεληνεκούς κατά Ρωσίας. Ο Πούτιν έκανε σαφή προειδοποίηση

11:30 Στις ΗΠΑ μέτρησαν ότι ένα πρώτο πυρηνικό πλήγμα από Ρωσία θα εξόντωνε 90 εκ. πολίτες! Αυτόνομη δράση Ρωσικών υποβρυχίων

14:30 Σοβαρό θέμα το «Βαθύ» κράτος των ΗΠΑ! Η Ρωσία έχει τρεις επιλογές.

17:00 Επιχειρούν να κάνουν εθισμό των ανθρώπων σε χρήση πυρηνικών

20:30 Τρομακτική δήλωση του Αμερικάνου Λίντσι Γκραχμαν. Σκοτωθείτε εσείς για να πάρουμε εμείς τον ορυκτό πλούτο σας!

22:55 Στις ΗΠΑ λένε ότι η Ουκρανία σε τρεις μήνες τελειώνει αλλά πρέπει να κρατήσει μέχρι τις εκλογές στις ΗΠΑ!

25:00 Ισκαντέρ με Πυρηνική κεφαλή, βλέπει η Αγγλία; Αναφορά και στα παθήματα της Σουηδίας στην Πολτάβα! Και πρόσφατα και πριν 300 χρόνια

27:10 Η Σουηδία δίνει το 180ο πακέτο «βοήθειας» στην Ουκρανία. Τι ανάγκη είχε η χώρα αυτή να αφήσει την ουδετερότητα της;

29:30 Ουκρανική παραδοχή Ρωσικής ανωτερότητας στο μέτωπο. Ομολογία Σιρσκι ότι στέλνουν στο μέτωπο στρατιώτες ενός μηνός εκπαίδευση! Έγκλημα

32:10 Αδελφοκτόνος πόλεμος που το επέβαλε η Δύση για να κλέψει τον πλούτο της Ρωσίας….Αλλά, η Ρωσία δεν…παίρνεται!!

34:50 Τέλος εκπομπής

Ορισμένα σημαντικά σημεία της εκπομπής έχουν ως εξής:

-Καταστροφή για το Κίεβο είναι ότι χιλιάδες Ουκρανοί που ζουν στο εξωτερικό πολιορκούν τα προξενεία μας δηλώνοντας ότι θέλουν να απαλλαγούν από την ουκρανική υπηκοότητα για να μην πάνε στον στρατό. Ως γνωστόν, το καθεστώς Ζελένσκι θέλει να επιστρατεύσει τους πάντες σε ηλικία από 18 έως και 60 ετών.

-Ο Λάρι Τζόνσον αναλυτής σήμερα και παλιότερα στη CIA, μιλάει και αυτός για «καταστροφή στις τάξεις του ουκρανικού στρατού. Είναι κλινικά νεκρός, απλά αναπνέει ακόμα», λέει.

-Σύμφωνα με αμερικανικές εκτιμήσεις, οι Ουκρανοί αντέχουν για μερικούς μήνες ακόμη. Ομως, ενόψει των Αμερικανικών εκλογών, το Νοέμβριο, καταβάλλονται προσπάθειες για να μην καταρρεύσουν και φανεί ότι η Ρωσία νίκησε.

-Σοκάρει η δήλωση του Ουκρανού αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Σίρσκι, ότι με εκπαίδευση ενός μηνός στέλνουν τον κόσμο στο μέτωπο. Στέλνουν ανεκπαίδευτους βορρά στα Ρωσικά πολυβόλα. Κάνουν έγκλημα κατά του Ουκρανικού λαού. Αυτό είναι παραδοχή της καταστροφής της Ουκρανίας.

-Ίσως για πρώτη φορά υπάρχει τόσο μεγάλη ανησυχία για χρήση πυρηνικών όπλων. Κάποιοι στις ΗΠΑ θεωρούν ότι οι ρωσικές προειδοποιήσεις δεν θα γίνουν πράξη, και άρα παίζεται ένα chicken game. Πιστεύουν ότι η Ρωσία ότι μπλοφάρει. Στη Μόσχα, όμως, το κλίμα που υπάρχει, είναι πολύ διαφορετικό.

-Γερμανός στρατηγός λέει για την κατάσταση που ζούμε σήμερα στην Ευρώπη ότι είναι «μια τρέλα». Άλλοι χαρακτηρίζουν τις δυτικές ηγεσίες ως «τσούρμο ηλιθίων». Σαν να μην υπάρχει λογική. Σαν να μην αντιλαμβάνονται ότι ο κόσμος μπορεί να βυθιστεί στην καταστροφή.

-Οι Ρώσοι, ενδεχομένως, δεν θα κάνουν χρήση στρατηγικών πυρηνικών όπλων. Εάν συμβεί, όμως, κάτι τέτοιο, καλό θα είναι να θυμόμαστε τον Αϊνστάιν που έλεγε: Δεν ξέρω πως θα γίνει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος. Ξέρω ότι ο τέταρτος θα γίνει με τόξα και δόρατα.

-Παλαιότερα, είχε γίνει προσομοίωση στις ΗΠΑ, για τις συνέπειες Ρωσικής Πυρηνικής απάντησης, αφού προηγουμένως η Ρωσία θα είχε δεχτεί πυρηνικό πλήγμα. Στην πρώτη φάση της Ρωσικής απάντησης, οι Αμερικανοί νεκροί θα έφταναν τα 90 εκατομμύρια (!).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here