Κόκκινος Συναγερμός στο Μαξίμου από την κοινή παρέμβαση Καραμανλή-Σαμαρά!

0
136

Έξαλλος εμφανίζεται τις τελευταίες ώρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το επιτελείο του, που δεν μπόρεσε να μάθει, να οργανωθεί και να αποτρέψει την κοινή παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή και του Αντώνη Σαμαρά την 1η Ιουλίου στο Πολεμικό Μουσείο, για την παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη, «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή». 

Ένα βιβλίο το οποίο θεωρείται η «Βίβλος του Αντιμητσοτακισμού» από τους πραίτορες του Ηγέτη-Εθνεγέρτη μας.

Το δελτίο τύπου που κατέκλυσε κυριολεκτικά τα δημοσιογραφικά γραφεία, ήταν απευθείας από το γραφείο του Κώστα Καραμανλή! Λιτό, απέριττο, σαν πυρομαχικό τελευταίας τεχνολογίας.

Ειδικά η συγκυρία στην οποία θα πραγματοποιηθεί αυτή η κοινή παρέμβαση, θεωρείται τρικλοποδιά στον μεταρρυθμιστή πρωθυπουργό μας, καθώς συμπίπτει με την απόφαση του να μετατρέψει το Αιγαίο σε θάλασσα ειρήνης και συνεκμετάλλευσης…

Το χειρότερο; Η συγκεκριμένη παρέμβαση έρχεται την ώρα που ο Κυριάκος μας οργανώνει τα τριήμερα του και τις παραλιακές εξορμήσεις του!

Κάτι που οπωσδήποτε θεωρείται «Κήρυξη Πολέμου»…

Αυξάνουν τις κοινές εμφανίσεις τους Καραμανλής και Σαμαράς.

Αυξάνουν τις κοινές εμφανίσεις τους Καραμανλής και Σαμαράς - Documento

Μπορεί να είναι και τυχαίο, αλλά το πιθανότερο να μην είναι…

Οι δύο πρώην Πρωθυπουργοί, με «βαριά» ονόματα στο γαλάζιο (τουλάχιστον) χώρο εμφανίζονται όλο και πιο συχνά τελευταία, κάτι που μάλλον παραπέμπει στις πολιτικές προκλήσεις και εξελίξεις, ιδιαίτερα μετά την συντριβή της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές.

Όπως αναφέρεται, μετά την εκδήλωση στο Ηρώδειο για τον Μίμη Πλέσσα και οι δύο πρώην Πρωθυπουργοί, Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής, θα εμφανιστούν σε εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο.

Οι δυο πρώην Πρωθυπουργοί και πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής θα μιλήσουν σε εκδήλωση που θα γίνει την 1η Ιουλίου στο Πολεμικό Μουσείο στο πλαίσιο εκδήλωσης για το βιβλίο του δημοσιογράφου Μανώλη Κοττάκη «οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή».

Συγκεκριμένα, ομιλία με θέμα «Ελλάδα και Ευρώπη σε σταυροδρόμι», θα πραγματοποιήσει ο Αντώνης Σαμαράς στις 8 μ.μ., ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει ομιλία του Κώστα Καραμανλή.

Ίσως τυχαίο να μην το λες, όταν σε όλα σχεδόν τα κόμματα επικρατεί αναβρασμός, ενώ το γαλάζιο στρατόπεδο που βρίσκεται στην εξουσία αναζητά τα επόμενα βήματά του μετά την απώλεια άνω του ενός εκατομμυρίου ψηφοφόρων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here