Κύριε Μητσοτάκη, οφείλετε πλέον να πάρετε θέση για την προπαγάνδα της συνεκμετάλλευσης που γίνεται από υποστηρικτές σας.

0
446

Μέχρι χθες είχαμε αποκαλύψει ανώνυμους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι οποίοι προεκλογικά στήριξαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και έχουν αρχίσει μία προπαγάνδα περί συνεκμετάλλευσης.

Με επιχειρήματα έως και υβριστικά για το έθνος, αφού έφτασαν στο σημείο να αποκαλούν το Καστελόριζο «έναν βράχο με 500 ανθρώπους».

Σήμερα όμως η υπόθεση της προπαγάνδας αυτής πήρε άλλη τροπή, αφού βγήκε από τον αστερισμό των ανωνύμων τρολ και πέρασε στο φως των επωνύμων τοποθετήσεων.

Γεγονός που υποχρεώνει πλέον τον πρωθυπουργό να τοποθετηθεί και να απαντήσει στο εξής απλό ερώτημα: Είναι δικιά του πρόθεση η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με την Τουρκία;

Ή μήπως είναι η σκοτεινή πρόθεση κάποιων που τον στήριξαν προεκλογικά και τώρα τον πιέζουν να το κάνει;

Ο εκδότης της εφημερίδας ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ  Θανάσης Μαυρίδης βγήκε σαν λαγός τού επιτελικού κράτους στον σταθμό του Τούρκου καναλάρχη να μας πει να αρχίσουμε να συνηθίζουμε στην ιδέα της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου λες και είναι της οικογένειας Κυριάκου Μητσοτάκη και τσάμπα σκοτώθηκαν το 1821 και το 1912.

«Η συνεκμετάλλευση είναι ο δρόμος της λογικής».

«Θεωρώ ότι η λέξη συνεκμετάλλευση είναι αρκετά δαιμονοποιημένη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here