ΜΕΓΑ ΑΤΟΠΗΜΑ: Η Βόζεμπεργκ έδωσε συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου σε κάρτα με τα λογότυπα της ΝΔ και του ΕΛΚ!

0
128

Η Ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελίζα Βόζεμπεργκ, έφτασε στο σημείο να εργαλειοποιήσει ακόμα και την τεράστια επιτυχία του Μίλτου Τεντόγλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Ελίζα Βόζεμπεργκ: Η ντροπιαστική ανάρτηση για το χρυσό μετάλλιο του Τεντόγλου και το «συγγνώμη λάθος» – διαφορετικό

Συγκεκριμένα, η κ. Βόζεμπεργκ ανάρτησε στους λογαριασμούς της στα social media μία κάρτα με τον Μίλτο Τεντόγλου στον απόηχο του χρυσού μεταλλίου που κατέκτησε στο Παρίσι.

Μέχρι εδώ όλα καλά…

Ωστόσο, φαίνεται πως δεν αντιστάθηκε στον «πειρασμό» να βάλει στην κάρτα το όνομά της και τα λογότυπα της Νέας Δημοκρατίας και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, προκειμένου ίσως να συνδυάσει το τερπνό μετά του ωφέλιμου: Και Συγχαρητήρια στον Ολυμπιονίκη και Πολιτική Διαφήμιση πάνω στην επιτυχία του.

«O Μίλτος Τεντόγλου, Χρυσός Ολυμπιονίκης για ακόμα μια φορά! Συνεχίζει να χαράσσει τη δική του αξιοθαύμαστη πορεία, γεμίζοντας όλους μας με εθνική υπερηφάνεια, φέρνοντας στην Ελλάδα το πρώτο της χρυσό μετάλλιο για αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θερμά συγχαρητήρια, Μίλτο. Σε ευχαριστούμε»…έγραφε στο σχόλιό της.

Ωστόσο, το απίστευτο «φάουλ» της Ευρωβουλευτή δεν πέρασε απαρατήρητο από τους χρήστες των social media, οι οποίοι την κατακεραύνωσαν για το ατόπημά της.

Έτσι, μετά από λίγο, η ανάρτηση της κ. Βόζεμπεργκ «εξαφανίστηκε» και αντικαταστάθηκε από μία νέα, στην οποία βρισκόταν η ίδια κάρτα αλλά χωρίς το όνομά της και τα λογότυπα της ΝΔ και του ΕΛΚ.

Μάλιστα, η «γαλάζια» Ευρωβουλευτής απέδωσε το παραπάνω ατόπημα σε…τεχνικό λάθος!

«Οφείλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου, διότι λόγω τεχνικού λάθους συμπεριελήφθησαν στην εικόνα του τα προσωπικά μου στοιχεία κατά την ανάρτηση των συγχαρητηρίων για την παγκόσμια επιτυχία του»…ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here