Πειθήνιο όργανο του Ερντογάν ο Μητσοτάκης!

0
108

-Δεν Τόλμησε να Διαψεύσει τους ισχυρισμούς του Σουλτάνου για τη διαβεβαίωση που του έδωσε ότι δεν πρόκειται να προκαλέσει κατά την επίσκεψή του στην Κύπρο!

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός στην ομιλία του από το Προεδρικό Μέγαρο της Λευκωσίας, όπου βρίσκεται για την εκδήλωση μνήμης για τα 50 χρόνια από την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο, «κατάπιε» τη γλώσσα του και δεν είπε κουβέντα, δεν τόλμησε να διαψεύσει τους ισχυρισμούς του Ταγίπ Ερντογάν.

Θυμίζουμε ότι ο Τούρκος Πρόεδρος στην κατοχική φιέστα που διοργανώθηκε στο ψευδοκράτος, ισχυρίστηκε ότι στην πρόσφατη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εκείνος τον διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να προκαλέσει κατά την επίσκεψή τους στην Κύπρο!

«Πρόσφατα, δυστυχώς, ο Έλληνας Υπουργός Άμυνας έκανε και πάλι παράλογες δηλώσεις. Συναντηθήκαμε με τον κ. Μητσοτάκη στο εξωτερικό και τους είπαμε ‘Στις 20 του μήνα θα είμαστε στη Βόρεια Κύπρο. Άκουσα ότι θα είσαι και στο νότο. Υποθέτω ότι δεν θα μας κοροϊδέψεις όπως ο Δένδιας από εκεί’.

Είπε (ο Μητσοτάκης στον Ερντογάν) ότι δεν σκέφτηκε να κάνει κάτι τέτοιο!  Είπαμε: «Αν δεν σκέφτεσαι κάτι τέτοιο, δεν πειράζει, οπότε συνεχίζουμε τον δρόμο μας»…ήταν η Δήλωση-Αποκάλυψη του Ερντογάν από τα κατεχόμενα.

Μια δήλωση που ο Έλληνας Πρωθυπουργός δεν τόλμησε να διαψεύσει. Εδώ με το ζόρι ψέλλισε μια και μόνη φορά τη λέξη «Τουρκία» στο Προεδρικό, ενώ στη δήλωση του κατά τη συνάντησή του με τον Κύπριο Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, δεν την ανέφερε καν. Ούτε και τη λέξη «εισβολή», παρά μόνο έλεγε «να μην ξεχάσουμε αυτό που έγινε»!

Για μια ακόμη φορά φάνηκε ο Πρωθυπουργός κατώτερος των περιστάσεων και του αξιώματός του.

Η Ομιλία Μητσοτάκη στο Προεδρικό Μέγαρο της Λευκωσίας στην Εκδήλωση Μνήμης για τη συμπλήρωση 50 ετών από το Πραξικόπημα και την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο:

Υ.Γ. Κώστας Βαξεβάνης: Είναι ντροπή να μην το λέει ο Έλληνας Πρωθυπουργός.

Σε παρέμβαση του ο Κώστας Βαξεβάνης αναφέρει:

Image

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here