ΜΗ Σύννομη ενέργεια του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ ΑΕ!

0
464

Ο Νεοδιοριστής Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ ΑΕ στις 14/06/24 ανακοίνωσε ότι η Εταιρεία Μένανδρος ΑΕ διοργανώνει Συναυλία στο Άλσος Κηφισιάς, Παρασκευή 12 Ιουλίου με τον TONY SFINO!

♦️ Έναρξη 20.00

♦️ Προπώληση εισιτηρίων 6941400531 και διαδικτυακά από την TICKETMASTER

Σύμφωνα με το Άρθρο 2 του Καταστατικού της ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ ΑΕ, ο Σκοπός της Εταιρείας ενδεικτικά και όχι περιοριστικά περιλαμβάνει ΜΟΝΟ Δραστηριότητες Επικοινωνίας, Διαφήμισης και Εκμετάλλευσης Δημοτικών Χώρων του Δήμου Κηφισιάς.

Διοργάνωση Συναυλιών ΔΕΝ είναι συμπεριλαμβάνεται στο Καταστατικό της Εταιρείας κ. Καπάτσο!…Αναθεωρήστε άμεσα την απόφαση σας που καθιστά την διοργάνωση της Συναυλίας  ΜΗ Σύννομη!

Επί Προεδρίας της κ. Π. Αστερίου, σε ένα Διοικητικό Συμβούλιο που ήσασταν και εσείς ο ίδιος παρών ως Μέλος του, συζητήθηκε διεξοδικά το συγκεκριμένο θέμα και απορρίφθηκε λόγω καταστατικού!

Εκείνο μάλιστα που είναι ιδιαίτερα Σημαντικό και αρκούντως Προκλητικό και Παράδοξο είναι το γεγονός ότι:

-Κάνετε εσείς ο ίδιος Προπώληση εισιτηρίων μέσω του κινητού σας 6941400531 !!

-Προβάλετε εσείς ο ίδιος στο FB την συναυλία του TONY SFINO στο Άλσος Κηφισιάς την Παρασκευή 12 Ιουλίου!!

-Μήπως θεωρείτε ότι ο MENANDROS AE c’est moi!!

Αυτό είναι το Επακόλουθο, όταν ένα πρώην βασικό στέλεχος Εγκληματικής Οργάνωσης (με απόφαση Δικαστηρίου) αναλαμβάνει το υψηλότερο στην ιεραρχία Διοικητικό στέλεχος της «ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ ΑΕ»!…

ΕΝΤΟΝΟ Προβληματισμό μάλιστα έχει προκαλέσει στους Δημότες της Κηφισιάς, η Άστοχη επιλογή του συγκεκριμένου Aτόμου που ορίστηκε ως Διευθύνων Σύμβουλος της «ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ ΑΕ» με απόφαση της Τακτικής Συνεδρίασης το Δ.Σ. της Α.Ε. στις 29/04/2024.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here