Μια γαλάζια Συγγνώμη στον Τσίπρα!

0
109

Το πιο χαριτωμένο θέαμα αυτών των ημερών της μαυρίλας είναι οι πολιτικές πιρουέτες και τα διπλά Άξελ στελεχών της ΝΔ, που από τη μια ζητούν την τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών από τη νέα ηγεσία της Βόρειας Μακεδονίας και από την άλλη υπερασπίζονται τη στάση του κόμματος τους όταν ψηφιζόταν η Συμφωνία.

Τα πράγματα είναι τόσο θεαματικά…μπάχαλο μέσα στο Κυβερνών κόμμα, που έχει τριχοτομηθεί.

Βρέθηκε ωστόσο ο πρώτος «γαλάζιος» βουλευτής που παραδέχτηκε, έστω και πλαγίως, ότι χρειάζεται μια συγγνώμη προς τον Αλέξη Τσίπρα. Τον…Προδότη, όπως ακόμη τον αποκαλούν κάποιοι άλλοι «γαλάζιοι».

Στη Βόρεια Μακεδονία ο Τσίπρας- Στην Στρούμνιτσα με τον Ζάεφ

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Οικονόμου, καλεσμένος στο Action24, συζητώντας τις προκλητικές δηλώσεις της προέδρου της Βόρειας Μακεδονίας Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα και του νέου Πρωθυπουργού της χώρας Χρίστιαν Μίτσκοσκι, έκανε λόγο για ενδεχόμενη συγγνώμη στον πρώην Πρωθυπουργό για τη στάση της ΝΔ στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον βουλευτή της ΝΔ εάν η κυβερνητική παράταξη χρωστά μία συγγνώμη στον Αλέξη Τσίπρα και ο κ. Οικονόμου απάντησε ότι «κάποιες φορές στη ζωή, ίσως χρειαστεί να πεις και συγγνώμη, δεν έχει κανείς το αλάθητο».

Πάντως, χαρά στο κουράγιο του κ. Οικονόμου, όχι για τη «συγγνώμη», αλλά επειδή το «κανείς δεν έχει το αλάθητο» είναι επικίνδυνο να το λες στο κόμμα του Μητσοτάκη. Ο Μωυσής έχει πάντα δίκιο με λίστες Πέτσα και…μετακινώντας τα γκολπόστ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here