Νίκος Μωραΐτης για Νέα Αριστερά και Έφη Αχτσιόγλου: Είναι αριβίστες αδίστακτοι, ροκάνιζαν τον Τσίπρα.

0
90

«Κόλαφος» ο Νίκος Μωραΐτης για τη Νέα Αριστερά και την Έφη Αχτσιόγλου. «Είναι αριβίστες αδίστακτοι, φαίνεται από τον τρόπο που πήραν τις έδρες και έφυγαν», είπε ο γνωστός στιχουργός στην εκπομπή «Black Box» του Attica TV.

«Εγώ δεν θα ξαναψήφιζα ΣΥΡΙΖΑ αν ήταν Πρόεδρος η Έφη Αχτσιόγλου και δεν έβλεπα και τίποτα άλλο ούτως ή άλλως»…ξεκαθαρίζει ο Νίκος Μωραΐτης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Attica TV.

«Θα έχουν μέλλον πια μέσα στο ΠΑΣΟΚ ως σκιές αυτού που ήταν, είμαι βέβαιος ότι το μέλλον τους είναι μόνο εκεί»…υποστήριξε ο γνωστός στιχουργός για τους βουλευτές που απαρτίζουν τη Νέα Αριστερά.

Καλεσμένος της Μάγκυς Δούση στο νέο επεισόδιο του «Black Box», ο Νίκος Μωραΐτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως:

«Έχει διαφοροποιηθεί η άποψή μου από τον Νοέμβριο. Δεν θα αντέξουν μαζί. Περιμένουν να τελειώσουν οι εκλογές για να πάνε στο μόνο κόμμα στο οποίο θα μπορούσαν να υπάρξουν και αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ. Δεν έχω καμία αμφιβολία. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην πάνε εκεί».

«Είναι αριβίστες αδίστακτοι, φαίνεται από τον τρόπο που πήραν τις έδρες και έφυγαν. Ξέρεις, αν ήμουν πολιτικός και ήθελα να έχω πολιτικό μέλλον, αν έφευγα από ένα κόμμα, το πρώτο που θα παρέδιδα θα ήταν η έδρα. Είναι τόσο μικρό το μυαλό τους που δεν καταλαβαίνουν ότι ο αποστάτης δεν έχει μέλλον»...συμπλήρωσε ο γνωστός στιχουργός και ραδιοφωνικός παραγωγός.

«Θα έχουν μέλλον αλλά θα έχουν μέλλον πια μέσα στο ΠΑΣΟΚ ως σκιές αυτού του πράγματος που ήταν. Είμαι βέβαιος ότι το μέλλον τους είναι μόνο εκεί γιατί ξέρουν ότι μόνοι τους δεν θα υπάρξουν. Επίσης, κανένα από τα άλλα αριστερά κόμματα δεν θα τους δεχθεί διότι έχουν μία ηθική. Ποιος θα τους δεχθεί; Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Γιάνης Βαρουφάκης ή το ΚΚΕ; Οπότε ο μόνος τους δρόμος είναι το ΠΑΣΟΚ»…υπογράμμισε στη συνέχεια ο Νίκος Μωραΐτης.

«Εγώ δεν θα ξαναψήφιζα ΣΥΡΙΖΑ αν ήταν Πρόεδρος η Έφη Αχτσιόγλου και δεν έβλεπα και τίποτα άλλο ούτως ή άλλως. Και έρχεται ο Στέφανος Κασσελάκης και λες «αυτός, θα με γλιτώσει» από το κονκλάβιο το οποίο ροκάνιζε τον Τσίπρα, δυστυχώς με την συναίνεσή του, διότι ο Τσίπρας είναι βαθιά συναισθηματικός άνθρωπος και το πλήρωσε αυτό πολλές φορές. Βρήκε μία διέξοδο ο κόσμος. «Αυτόν» προκειμένου να μη γίνει το άλλο»…τόνισε παρακάτω ο στιχουργός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here