SUPER ALERT: Ναζιστικό παραλήρημα Ράμα μέσα σε Ελληνικό έδαφος!

0
115

Ένα πραγματικά Ναζιστικό παραλήρημα μέσα σε Ελληνικό έδαφος εξαπέλυσε ο Αλβανός Έντι Ράμα, με την Κυβέρνηση Μητσοτάκη να διαπράττει εθνική μειοδοσία επιτρέποντας του να προσβάλει και να απειλεί τους Έλληνες ανενόχλητος.

Ήδη στα μεγάλα αλβανικά ΜΜΕ είναι πρωτοσέλιδο η δήλωση του με τον ισχυρισμό ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες όσο ανήκει στους Αλβανούς!

Η επαίσχυντη δήλωση του Ράμα για την Ελλάδα που ανήκει στους Αλβανούς!

Το Ναζιστικό του παραλήρημα όμως κορυφώθηκε με την αναφορά στους ναζί Τσάμηδες, τους οποίους συνέκρινε με τους Αλβανούς μετανάστες της δεκαετίας του ‘90!

Επιβεβαιώνοντας έτσι ότι θέλει να ανοίξει θέμα μειονότητας μέσα σε ελληνικό έδαφος. Δεν δίστασε μάλιστα να συγκρίνει τις νόμιμες επιχειρήσεις της ελληνικής αστυνομίας με την σύλληψη κακοποιών, με την εκδίωξη των ναζί εγκληματιών πολέμου Τσάμηδων από την Ελλάδα!

Οι εξοργιστικές αναφορές του Ράμα στους Ναζί Τσάμηδες.

Εδώ οι ευθύνες Μητσοτάκη είναι προσωπικές και τεράστιες. Μόνο τυχαίο δεν είναι πλέον το γεγονός ότι από την στιγμή που έφυγε ο Προκόπης Παυλόπουλος από την Προεδρία, η Ελληνική Κυβέρνηση αλλά και η διάδοχος του δεν έχουν πει λέξη για τους Τσάμηδες, τους οποίους χρησιμοποιεί ο Ράμα για να δημιουργήσει θέμα εσωτερικής ασφάλειας στην πατρίδα μας!

Μέχρι αυτή τη στιγμή μάλιστα δεν έχει υπάρξει καμία αντίδραση από Ελληνικής πλευράς για αυτό το παραλήρημα του Αλβανού παράφρονα. Αυτή η ένοχη σιωπή, μόνο ως συνέργεια στις επεκτατικές βλέψεις του Ράμα μπορεί να θεωρηθεί.

Ο Μητσοτάκης πρέπει να λογοδοτήσει τόσο για τον αφελληνισμό της Βορείου Ηπείρου, όσο και για την Εθνική απειλή που ανατέλλει από την ασυδοσία του Δικτάτορα Ράμα, με τη δική του ανοχή.

Υ.Γ. Άρθρο-Κόλαφος της Le Monde για τον Ράμα: Υπόνοιες ακόμα και για νοθεία στις εκλογές!

-Η Le Monde εξοντώνει τον απατεώνα Ράμα, την ώρα που ο Μητσοτάκης του βάζει πλάτη!

Ιδιαίτερη αναφορά στην υπόθεση Μπελέρη κάνει η Γερμανική έκδοση της LE MONDE diplomatique, εστιάζοντας όχι μόνο στην Ελληνική μειονότητα και στα συγκρουόμενα συμφέροντα στη Χειμάρρα, αλλά και στον ρόλο του Φρέντι Μπελέρη.

«Στις Αλβανικές αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 ο Μπελέρης δεν ήταν ο μοναδικός που βρισκόταν στη φυλακή. Κατά το Σαββατοκύριακο των εκλογών συνελήφθησαν και άλλοι επιφανείς πολίτες από τη Χειμάρρα, […] με τον τρόπο δράσης της εκτελεστικής εξουσίας να είναι προφανώς ενορχηστρωμένος και μάλιστα από τα Τίρανα»…αναφέρει στο δημοσίευμα και συνεχίζει:

«Η Χειμάρρα και η Αλβανική Ριβιέρα είναι βαρύνουσας σημασίας και αυτό για δύο λόγους. Ο πρώτος αφορά στην Τουριστική δυναμική της περιοχής, η οποία ήταν γνωστή από καιρό και λαμβάνονταν ήδη μέτρα για την εκμετάλλευσή της […]

Εξάλλου η Χειμάρρα, με το μοναδικό αεροδρόμιο στην περιοχή, είναι μεγάλης σπουδαιότητας για τον Τουρισμό-αλλά και ένα χρυσωρυχείο για τους επενδυτές. Ο δεύτερος λόγος είναι γεωγραφικής και εθνογραφικής φύσης.

Η Χειμάρρα και η Ριβιέρα βρίσκονται πιο κοντά στην Κέρκυρα, παρά στα Τίρανα. Και το ελληνικό στοιχείο είναι πολύ ισχυρό σε ολόκληρη την παράκτια περιοχή. Οι πολλές εκκλησίες και τα παρεκκλήσια είναι ορθόδοξα και σε αντίθεση με την ενδοχώρα δεν υπάρχει κανένα τζαμί […]

Πολλά νοικοκυριά μιλούν Ελληνικά, πολλοί άνθρωποι είναι δίγλωσσοι, όπως πολλοί είναι και εκείνοι με διπλή υπηκοότητα […] Τα συμφέροντα της Ελληνικής μειονότητας προωθούνται από την οργάνωση Ομόνοια, την οποία εκπροσωπεί στη Χειμάρρα ο Μπελέρης».

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here