Η Δεύτερη Εκκίνηση έγινε…

0
759

«Επίσημη» Δεύτερη Εκκίνηση για τη νέα Δημοτική Παράταξη «ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ, ΝΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ, ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ»!…

Ο κ. Βασίλης Χυπολυτάς  παρουσίασε το Όνομα και το Λογότυπο της νέας Δημοτικής Παράταξης, αλλά ΟΧΙ την Ίδια την Παράταξή του, το βράδυ της Τετάρτης 7 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο Θεοξένια στο Κεφαλάρι.

ΓΙΑΤΙ άραγε;;;

Έκπληξη αποτέλεσε για τους περισσότερους, ίσως όχι όμως και για τον ίδιο, διότι η προσέλευση του κόσμου ήταν από διάφορες περιοχές των Βορείων Προαστείων της Αττικής, που με συντηρητικούς υπολογισμούς έφθασε περίπου τα 2.000 άτομα.

Ανάμεσα τους όμως, δύσκολα μπορεί κάποιος να διακρίνει από τις διάφορες Φωτό, Δημότες από την Κηφισιά ή την Νέα Ερυθραία ή την Εκάλη. Οι περισσότεροι ήταν παρατρεχάμενοι, προερχόμενοι από τους 12 Δήμους των Βορείων Προαστείων της Αττικής!

Αξίζει να σημειωθεί ότι, κατά την διάρκεια της παρουσίασης, από τον κ. Βασίλη Χυπολυτά, των 10 πυλώνων στους οποίους θα στοχεύσει εάν εκλεγεί, κάποιοι παρευρισκόμενοι ρωτούσαν «Ποιος είναι Αυτός»!…Η ειρωνεία μάλιστα ήταν ότι οι χειροκροτητές του ήσαν ελάχιστοι!…

Όπως φαίνεται, ο κ. Βασίλης Ξυπολυτάς έκανε εξαιρετική δουλειά, αρκετές ημέρες πριν την εκδήλωση, διότι κατάφερε να προσκαλέσει τηλεφωνικά κόσμο από όλες τις περιοχές των Βορείων Προαστείων της Αττικής, χρησιμοποιώντας το τηλέφωνο της Πειραιώς που ξεκινά από 210 98…….!, σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι οποίες εκτιμούμε ότι είναι αξιόπιστες.

Στο όνομα της Δημοτικής Παράταξης επικρατεί το «ΝΑΙ», με ολόκληρο το όνομα να είναι «ΝΑΙ για τον Δήμο μας Κηφισιά-Νέα Ερυθραία-Εκάλη, Βασίλης Ξυπολυτάς».

Όπως τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Β. Ξυπολυτάς μετά το πέρας της εκδήλωσης:

«Νιώθω συγκλονισμένος με την ανταπόκριση του κόσμου, που πραγματικά διψά, όπως και εμείς, για μια επόμενη ημέρα στον Δήμο που θα μας κάνει όλους υπερήφανους. Επιλέξαμε συνειδητά το «ΝΑΙ» ως όνομα της δημοτικής μας παράταξης, γιατί στέλνει ένα μήνυμα θετικό και ενωτικό.

Ξεκινάμε με όραμα να ενώσουμε, όχι να διχάσουμε, αφού όλοι οι δημότες βιώνουμε τα ίδια προβλήματα, έχουμε τις ίδιες ανησυχίες για την πόλη μας. Για αυτό ζήτησα από τους πολίτες να ψηφίσουν τις ιδρυτικές μας αρχές. Πρόθεσή μας είναι να ακούμε και να δίνουμε λύσεις. Υπόσχομαι ότι θα δουλέψουμε σκληρά, τεχνοκρατικά, με δομημένο πρόγραμμα και έχοντας πάντοτε τις πόρτες μας ανοιχτές».

Παρόντες στο κάλεσμα του Βασίλη Ξυπολυτά ήταν οι πρώην Δήμαρχοι, από τη Νέα Ερυθραία Δημήτρης Μπουρίκας και την Κηφισιά Βασίλης Βάρσος και Νίκος Χιωτάκης, ενώ χαιρετισμό έστειλε και η πρώην Δήμαρχος Νέας Ερυθραίας, Βασιλική Ταμβάκη, η οποία δεν μπόρεσε να παρευρεθεί και «Ορισμένοι» Δημοτικοί Σύμβουλοι της  Αντιπολίτευσης.

Την παρουσίαση έκανε η γνωστή δημοσιογράφος Φραντζέσκα Σαββοργινάκη, ενώ υπήρξε και υποστήριξη στη νοηματική για ανθρώπους με προβλήματα ακοής!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here